Monday, July 12, 2010

Luut

Toiseksi vastenmielisintä kesässä heti paidatta kaupungissa keekoilevien miesten jälkeen on sanonta "ei lämmin luita riko!" Sananlaskut on yleensäkin kauheita, mutta toi on vielä niin älytön. Kuka on väittänyt, että lämmin rikkoisi luita? Ei kylmäkään riko luita. Ja kyllä se lämmin rikkoo luut, jos ne esim. syttyy palamaan (ja toki luu hajoaa nestetypessäkin). Hemmetti!

Huono aloitus päivän postaukselle just kun mä olin päättänyt, etten enää stressaisi asioista, joihin mun on mahdotonta vaikuttaa, siis esim. säästä. Onneksi mä teoriassa pystyisin poistamaan ei lämmin luita riko -ongelman, jos mä vaikka ryhtyisin mielipidevaikuttajaksi ja kieltäisin sananlaskut. Tämänpä vuoksi mä saan vielä stressata siitä. Säälle mä en kyl voi tehdä mitään (paitsi ehkä ilmastonmuutosta ehkäisemällä, äh), joten siitä mä en saa stressata.

Mä oon vaikutusvaltainen ja aktiivinen yhteiskunnan jäsen! Lähetin eilen palautteen Uimastadionin saunojen merkinnöistä ja sain vastauksen, että mun palautteen perusteella ne muuttaa niitä! Hurraa! Mä oon ylpeä itsestäni. Ehkä mun pitäis mennä politiikkaan. Tai ehkä ei, koska mä oon vaihtanut puoluetta ja sit joku kuitenkin kantelisi musta lehtiin ja mua tituleerattais lääkäritakinkääntäjäksi enkä mä oo siihen valmis.

Elämyskameli suosittelee
yhteiskunta-aktivismi

2 comments:

Anonymous said...

Nyt oli kyllä niin helmi postaus, että toivon, että kamelin parhaista julkaistaan joskus kirja, jotta voin äänestää tätä. Asiaa joka sana! I love it.

Vittuun sananlaskut, ja ennen kaikkea niihin vetoavat ihmiset.

Anonymous said...

mut hei, tästä sauna-asiasta kaipaisin lisätietoa! Arvelin että asia selviää viime postauksesta, mut vielä mitä. Onko Kamelin tarkoitus olla niin monimeediainen ettei pelkkää blogia seuraamalla pysy mukana, onko tämä oikein, kysyn vaan. Kuka ottaa vastuun.