Sunday, March 1, 2009

Vauvoja

Nyt on vauvoja pulahdellut lähipiiriin sellaisella vauhdilla, että villimmillä ovarioilla varustettu voisi olla mahdottoman vauvakuumeen kourissa. Eilen tavattiin jälleen yksi uusi tuttavuus. Ja koska kotona oli vielä vaaleanpunaista lankaa, valjastin puikot kaapista hyötykäyttöön ja surautin töppöset. Nyt pitäis vielä selvittää vauvan osoite.

Onneksi tosiaan vauvakuume ei ole vielä puhjennut. Pahaksi onneksi kuitenkin nyt on aika kova asuntokuume. Mun tekisi mieli muuttaa isompaan asuntoon parempaan paikkaan. Pari kuukautta terveyskeskuksessa on selvittänyt mulle, että mun ihanassa Vuosaaressa asuu lähinnä työttömiä, työhaluttomia ja työläitä ihmisiä. Mä en halua olla mitään niistä. Tätä vauhtia mä oon kyllä työkyvytön. Ei me mihinkään varmaan viiteen vuoteen muuteta, mutta on jo kiva alkaa suunnitella. Handymanin järjestelyvimmakin on varmaan ollut aiheuttamassa mun asuntokuumetta. Handyman haluaa nimittäin jatkuvasti vähentää tavaraa meidän asunnosta, muttei silti anna mun heittää mitään pois. Tämä johtaa siihen, että kaikki meidän rahat valuu suoraan Orthexille, joka ystävällisesti lähettää vaaleita muovilaatikoita kellariin ja sitten Handyman täyttää ne meidän tavaroilla. Tottahan se on, että ei mitään kirjaa jatkuvasti lueta, mutta jos kaikki kirjat on kellarissa, niin ei niitä lueta koskaan. Mä ehdotin, että joko ne tavarat pitäisi heittää roskiin tai niitä varten pitäisi ostaa oma huone, mutta mies päättää. Niinpä me asutaan kaksiossa, jossa ei oo mitään tavaraa eikä lueta kirjoja.

4 comments:

Polaah said...

Aivan mahtavan upeat töppöset!! :)

Oot kiteyttänyt Vuosaarelaisuuden ytimen kyllä loistavasti.. Mutta mikä asuinalue kiinnostaisi sitten enempi?

Kaikenlaiset kuumeet on kyllä aikamoisia. Meillä ollaan vähän nyt auto-sellaisen kourissa, saa nähdä mitä siitäkin seuraa.

Anonymous said...

Eii! Kirjathan ei oo mitään käyttöesineitä vaan sisustuselementti, josta huokuu kodin tunnelma! Ei niitä tartte enempää kuin kerran lukea, mut niiden selkiä voi hivellä inspiraation saamiseksi.

Elämyskameli said...

No ei voi hivellä, jos ne viedään isoon muovilaatikkoon kellarikomeroon!

Polaah said...

Miten valtava teidän kellarikomero on?