Thursday, October 28, 2010

Yhteiskunnan kukkarolla

Vesijuoksu on halpa harrastus. Ei tarvitse investoida muuhun kuin uimapukuun ja juoksevat kulutkin ovat kohtuullisen edulliset etenkin meiltä "opiskelijoilta". Mä oon edelleen maksanut ylioppilaskunnan 44 euron jäsenmaksuakin pelkästään uimisen takia, koska jo Stadikan kesäkaudesta saa korttia vilauttamalla 45 e alennusta. Ensi vuonna ei enää tarvitse maksaa jäsenmaksua, koska tajusin olevani nyt keuhkovammani vuoksi pitkäaikaissairas ja oikeutettu erityisuimakorttiin. 50 euron vuosimaksulla mä saan käydä vapaasti uimassa kaikissa Helsingissä sijaitsevissa uimahalleissa ja maauimaloissa. Tää on niin hienoa että hävettää!

Me annettiin keskimmäiseltä ikkunalaudalta käsin huonetta varjostaneet isot rahapuut pois ja nyt kisut on innoissaan kuikuilemassa siitäkin ikkunasta ulos. Nyt onkin paljon nähtävää kun kotikadulla on massiiviset ruuhkat joka iltapäivä tietyön vuoksi. Kisuja kiinnostaa kyllä ehkä enemmän ohitse lentelevät linnut kuin ruuhkat, mutta näkyy lintujakin. Kun vielä Handyman tiivisti ikkunan eikä siitä enää vedä, niin ikkunalauta on molempien lempipaikka. Etenkin Maisa tykkää työnnellä legoukkoja ikkunalaudalta alas.

Elämyskameli suosittelee
muiden rahoilla uiminen

3 comments:

Anonymous said...

tuhma maisa, murhaa leegoukkoja.

Katjn said...

Oisin kyl vähän varovainen ton hinnan hehkuttamisen kanssa koska mun kokemuksen mukaan vesijuoksusta voi tulla hyvinkin kallis harrastus kun mummot uhkaa haastaa oikeuteen ja lähettää leikkauslaksujaan jos niitä edes hipasee.

Elämyskameli said...

Kaikki ei vesijuokse murhanhimoinen kiilto silmissään kuten Eräät.