Monday, January 12, 2009

Seurankipee

Mä en juurikaan viihdy yksin. Joskus tylsyys tulee tunneissa, joskus parissa päivässä, riippuu tekemisen määrästä. Tää on toki väärin ja lällykkää ja ilmeisesti lähinnä siksi Handymanin työnantaja onkin ottanut tehtäväkseen karaista mua. Handymanin pitää olla nyt parin kuukauden ajan 2-3 päivää Ruotsissa joka viikko. Pahinta tässä ei kuitenkaan ole mun kitumus vaan Handymanin surkuttelu aina ennen lähtöä. Sitäkin pännii lähteä sinne ilmeisesti lähinnä sen takia, ettei se tykkää lentokentällä venailusta. Ei silti, en mä aio tän enempää valittaa tylsyyttäni. Oon alkanut ymmärtää Äitiä paremmin - ei siitäkään varmaan ollut kivaa, kun Isi oli mun lapsuudessa aina ulkomailla töissä. Ja silloin kun Isi oli siellä (milloin missäkin), kävi se Suomessa vain neljä kertaa vuodessa, Handyman sentään tulee aina viikonlopuksi.

Seurankipeys saa mut ikäväksi ihmiseksi. Mä vaan nukun tai sitten mä puuhailen jotain turhaa. Surkuttelen itseäni. Onneksi töissä saa olla niin pitkään kuin haluaa. Ja onneksi mä en halua olla mitenkään myöhään.


Kuluvan vuoden alkupäivinä käytiin taas Motonetissä (mahtava paikka, mahtava paikka). Handyman osti sieltä jotain pyyhkijänsulkia ja autonlamppuja ja mäkin löysin tyhjiöpakkauspussukoita. Oon ihaillut niitä jo 1990-luvulta lähtien Ostoskanavalla ja nyt niitä on siis Motonetissä hintaan 3,90 e/2 kpl. Innokkaana hamstraajana mulla on esim. lankoja röykkiöittäin ja nyt mä sain ne siisteiksi siipaleiksi, jotka on selvästi helpompi varastoida kuin se iso muovilaatikko, jossa ne on tähän asti olleet. Tää helpottaa mun elämää niin paljon! Täytyy mennä uudelleen Motonetiin hakemaan niitä lisää ja pakata sinne koko elämä (esim. talvivaatteet kesällä ja kesävaatteet talvella. Ja Långstrumpin
ETYK-laatikko)!

Mä muuten johdan Handymania vihkimislahjoissa. Tokikaan ei ole ollut tarkoitus sellaisia saada, koska "vihkimislahjoja" ei ole olemassakaan ja häitä me ei pidetä. Kuitenkin niitä on tullut muutamia (kiitos vaan!). Mutta siis mä sain mun työkavereilta kortin ja lahjakortin Stockalle. Käsittämätöntä. Mä oon ollut siellä töissä 1,5 kk, josta ainakin 1,4 kk oon viettänyt yksin komerossani, en oo juurikaan ees tauoilla käynyt. Työyhteisö, jossa arvostetaan erakkomaisuutta, ilmeisesti. Mahtavaa!

No nyt mä meen hoitamaan mun seurankipeyttä vääntelemällä yhtä polvea.

9 comments:

Katjn said...

polveni kiittää. kunhan ensin saavut tänne. ja riippuen ehkä myös mitä tapahtuu. "vääntely" kuulostaa kivuliaalta. alkoi hieman pelottaa..

Anonymous said...

Mun teki kans kauheesti mieli väännellä polvea, kun Sarkku lauantaina kertoi että sen polvi on kipee. Katsoin kuitenkin parhaaksi etten ala baariolosuhteissa vääntelemään, varsinkin, kun en edes muista enää sen testin nimeä! Se mahtava polvenveivaus, jolla selviää, kummassa meniskissä vika on? Mieleen tuli McMurray mutta onks se sittenkin appendisiittitesti? Auta, dear doc!

Elämyskameli said...

Polvenveivaus on tosiaankin McMurray, appendisiittipaikka on McBurney. It's all coming back to you now...

Toivottavasti vääntely ei ollut kovin kivuliasta. Kiitän polvea saamastani diagnostisesta haasteesta. T. Dr. House

Katjn said...

juu ei sattunu! kutitti kylläkin. Polvi kiittää erinomaisesta diagnoosista ja odottaa paranemista. Tosin harmittaa vieläkin vähän ettei tullu saikkua... Homiksella on nyt myötätuntokipua oikeassa polvessa. :D

Anonymous said...

Ah, McBurney, todellakin!

Rami Lindström said...

Mulla tuli polvenveivauksesta Pivot-testi mieleen, mut sehän onki eri juttu se.

Elämyskameli said...

Pivot-testi on erinomainen ristisidetesti, kunhan sen vain osaisi tehdä...

Anonymous said...

Hetkinen hetkinen, mikäs se pivottesti nyt oli? Mä muistan ristisiteistä vaan sen pöytälaatikkotestin jolla testataan.. hmm.. haluisin sanoa että takimmaista?

Elämyskameli said...

Pöytälaatikko on ilmeisesti aika huono ja sen takia mä oon käyttänyt Lachmannia joka on sama mut loivemmassa fleksiossa. Ja mä en tiedä, että onko se tarkoitettu vain toisen ristisiteen testiksi, mä oon kyllä lähtenyt siitä että sillä testataan molemmat ja muuta en tee. Pivot on monimutkainen vääntely, jota voi katsella netistä! http://www.youtube.com/watch?v=xOmPm7SXfKs

Hei muuten jos pöytälaatikko on jompaakumpaa niin varmaan sitten etummaista kun eihän sillä takimmaisella oo niin paljoo väliä. Miks sitä testais?