Sunday, October 29, 2017

Rauhallinen vuosi

Internetissä on kiukuteltu, että Elämyskameli on kuivunut. Näin on. Blogin idea oli, että kerron juttuja, joita tapahtuu. Silloin jos ei tapahdu, en kerro mitään. Tänä vuonna on ollut kohtuullisen rauhallista, suuremmin ei oo juttuja tapahtunu. Ni en oo kertonu. Sitä paitsi blogit on niin out. Nykyään kaiken pitää olla visuaalista, kuka enää jaksaa lukea mitään? Jotku eläkeläiset ehkä.

Ehkä suurin juttu jota en oo vielä kertonut,on että me ostettiin asunto. Edellinen asuntolaina loppui viime vuoden lokakuussa ja nyt sit tän vuoden lokakuussa maksettiin eka erä uudesta asuntolainasta. Meidän asunto on just sellainen, mitä ei pitänyt ostaa. Espoossa, vanha ja korjauskuntoinen. Mut sentään kivalla paikalla ja sijaintiinsa sekä kokoonsa nähden aika edullinen. No onpa ny asuntolainaa. Ihan kiva.

Asunnon etsinnässä tärkein kriteeri oli hyvä työmatka molemmilla. Handymanin työmatka on ideaali: kilometri kävellen. Mulla on puolen tunnin matka pyörällä ja yhdellä bussilla melkein ovelta melkein ovelle. Ei vaihtoa! Bussiyhteydet kuitenkin huononee selvästi kesäkuussa, koska ajoyhteys Tapiolasta Otaniemeen katkaistaan, joten mun bussi kulkeekin vain Otaniemeen. 1,5 km:n kävely nietoksissa tai rankkasateessa harmittaa. No ei mahda mitään. Ei oo HSL:n vika.

Mä kävin tänään musikaalissa kaverin, kummipojan ja niiden naapurinpojan kanssa. Hevisaurus! Tosi viihdyttävä show ja oikeinkin hyvää musiikkia. Mä oon ny Hevisaurus-fani. Yleensä mä en oo ihan niin raskaan musiikin ystävä, mut nyt maistuu. Kyllä nelikymppinenkin voi kehittyä! Hetkeksi kun päänsä kääntää ni siitä tuli espoolainen örinähevari.

Internetissä povattiin, että tulee joulukalenteri, jolla mä korjaan blogin kirjoitusvajeen. Oisko aiheideoita? Mulla ei nimittäin oo.

Elämyskameli suosittelee
Espoo. Ehkä.

No comments: