Tuesday, October 25, 2016

Lokakuun huumaa

Tentti oli ja meni. Toivottavasti meni läpikin. Täytyy hetken verran vielä odotella. Mikä tärkeintä, tentin jälkeen oli suunniteltu hurlumheilauantai Kälysen kanssa. Se oli mieletöntä!

  • Eka käytiin brunssilla ravintola Mercurissa, joka on - wait for it - Ruusulankadun keilahallin ravintola. Ihan oikeesti! Olin googlannut brunsseja etukäteen ja tätä joku hipsteri blogissaan suositteli. Jos hipsterit jostain jotain tietää ni brunsseista. Kannatti ottaa hipsteristä vaari! Ruoka oli herkullista ja ravintola viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Ihan mahtava paikka! Joka toinen lauantai Ruusulankadun keilahallissa. Brunssi 22,50 e, brunssi+hohtokeilaus 28,50 e. Mene sinne. 
  • Seuraavaksi mentiin Kampin Glory for You -kauneushoitolaan jalkahoitoon. Aula on ankea, mutta hoitotilat kivat. Kälysellä oli mainio keski-ikäinen kokenut kosmetologi, mulla nuori ja epävarma. Nuori tyri mun varpaankynnen, joka on nyt kipeä, mutta muuten meni hyvin. Ei ollutkaan mikä tahansa jalkahoito vaan kuninkaan tyttären jalkahoito. Parasta jalkahoidossa on hieronta ja toiseksi parasta alun lämmin jalkakylpy. Kaikki kutittelut, kynsinauhatökkimiset ja lakkailut on pakkopullaa, jotka on pakko kestää, että pääsee hierontaan. Kunpa pääsisi pelkkään hierontaan. Mutta ei. Rapsutuksella, hionnalla ja kaiken maailman hinkutuksella Sinun pitää hierontasi maksaman. Ja rahalla.
  • Sit shoppailtiin. Molemmat osti kengät (samanlaiset, totta kai, ku oli Kälynen-Kameli-päivä) ja sit ostoskeltiin erilaisia Lush-haisuleita meidän keskiviikkoisia yhteisiä kylpysessioita varten. Savipohjainen pesumönjä, ikääntyvälle iholle suunnattu naamio ja kuorintakimpale. Aah, onneksi huomenna on keskiviikko!
  • Päivä huipentui kulttuuriin! Arena-teatterissa menee Komisario Palmun erehdys ja sitä piti mennä katsomaan. Handymankin tuli mukaan. Mää tykkäsin! En ollut lukenut enkä nähnyt sitä etukäteen, joten en vastannut Nyt-liitteen arviota, jonka mukaan kaikki tietää, kuka murhaaja on. Se oli tosi viihdyttävä! Näyttelijät olivat hyviä ja show jännä.
  • Lopulta käytiin vielä Sävelessä syömässä. Täydellinen päivä!
Sittemmin mä oon ollut töissä ja yrittänyt päästä taas jonkinlaiseen rutiiniin lukuloman jälkeen. Pakkaa sekoitti viime viikon meillä hengaillut Dora-doggi, joka on kiva kaveri. Dora ulkoilutti Handymania tuntikausia päivittäin ja kaiken muun ajan joko kotona ollessa painosti palvovalla katseellaan (jos itse katseli sohvalla telkkaria, Dora istui lattialla ja katseli katsojaa) tai poissa kotoa ollessa ahdisti ajatuksella, että pitäisi olla kotona Doraa silittämässä. Onneksi meillä ei ole koiraa. Se olisi henkisesti liian raskasta mulle. Kauhee vastuu.

Handymanin työt lähestyy. Viikon päästä se on ollut jo ekaa päivää töissä! Nyt se on kipeänä ekaa kertaa 1,5 vuoteen, mutta tää on paras hetki - jos on nyt flunssassa, on todennäköisesti kykenevä töihin jo viikon päästä. Toivottavasti. Tai sit kahden verroin kipeänä.

Elämyskameli suosittelee
puuhapäivä sukulaisen seurassa

1 comment:

Anonymous said...

Kukaan ei halua hipsteristä vaaria. Pakkosteriloinnit takaisin!