Saturday, June 6, 2009

6:33

Mä en ymmärrä, mikä demoni mut on vallannut. Joka ikinen päivä, jolloin kello ei soi 6:00, mä herään klo 6:33. Ikkunalaudan kello oikein ilkkuu sitä numeroansa. Ja sit mä alan ihmetellä että kuinka mä taas heräsin klo 6:33 ja sit mä en saa enää unta. Koska mä meen viikonloppuisin nukkumaan kuitenkin vasta 11:n aikaan, oon sit koko päivän väsynyt. Ihan mielelläänhän sitä nukkuisi jonnekin kahdeksaan saakka, mutta sitä ei mulle suoda. Pihkuran herättäjädemoni.

Mä oon visionääri. Juttelin pomon kanssa sijaisjärjestelyvaihtoehdoista ja se innostui mun visioista niin paljon, että kertoi niistä ylemmille tahoille. Nyt isommatkin pomot on kiinnostuneet. Mä oon ihan hämmästynyt. Kuukausi sitten tuli työsähköpostiin tiedote kaupungin työntekijöiden aloitepalkkioista ja nyt mun pomo jo ehdottelee, että mä tekisin tästä mun ideasta virallisen aloitteen. Jos se sitten toteutettaisiin, niin mä voisin saada aloitepalkkion! Mä oon jo melkein harkinnut tekeväni tuommoisen aloitteen, siitähän voisi netota kaupungin palkitsemisjärjestelmän tuntien ehkä Tallinnan-risteilyn tai jopa liput Kaupunginteatterin esitykseen!

Piti tehdä ennenkuulumaton takaisin kevätkenkiin -vaihto, kun yhtäkkiä sitten onkin enää 7 astetta lämmintä. Olin jo vaihtanut seremoniallisesti kesäkenkiin ja niiden vuoksi lakannut varpaankynnetkin, mutta eilen jouduin alistumaan takaisin sukkien ja umpikärkien hirmuvaltaan, kun toissapäivän +4° ja kura jäädytti varpaat sinisiksi. Tällaista perääntymistä en hetimiten muistakaan. Mun periaatteena on, että kun sesonkivermeet on kaivettu naftaliinista käyttöön, voi ne vaihtaa pois vasta seuraavan sesongin tullen. Nyt mä oon hämilläni.

7 comments:

Katjn said...

Tää alkaa olla kuin CSI New Yorkista jossa sitä yhtä tyyppiä vainosi kellonaika (ja luku) 3:33.

Älä huoli siitä kesävermeiden hylkäämisestä. Säät on käyttäytyneet Hesarin mukaan näin viimeksi vuonna 1982, joten kerran 17 vuodessa voi periaatteistaankin ehkä luistaa.

Katjn said...

Siis 27 vuodessa... joop. äsken vasta heräsin. ja pehmoekonomin laskupää on tunnetusti niin huono että pomo halusi lähettää mut talouslukujen peruskurssille. en mennyt.

Unknown said...

Kellonaikademoni riivaa muakin. Joka ikinen yö havahdun kun kello on tasan 2.29. Toki sen seitsemän kertaa muulloinkin, mutta toi on ihan vakioaika joka yö.

Katjn: Mä jo ajattelin, että oonko mä sittenkin vasta 17-vuotias!? Onneksi korjasit asian toisessa viestissäsi, etten ihan hämmentynyt. Vuodesta 1982 on tosiaan jo 27 vuotta.

Ja mä taas oon joutunut taipumaan takaisin mun mustiin,liian isoihin tennareihin. Rakastan kovasti mun valkoisia kauniita tennareita, mutta joku ödeema mun jaloissani ei anna enää niitä käyttää, vaan ne _ainakin_ numeroa liian isot tennarit on kerrankin sopivat. Öh. Nyt on kyllä niin epäselvä word verification, etten oikein tiedä selviinkö tosta.

Katjn said...

Joo mulla taisi yksi vuosikymmen olla hukassa aamulla. Se oiskin karmeeta jos ois ite vasta 19 v... Huh.

Elämyskameli said...

Nyt on tyttösillä kyllä vuodet ihan sekaisin. Mä nimittäin tiedän, että a) Katjn on 28-vuotias ja b) Polaah on 26-vuotias. Vaikka kuinka yritätte esiintyä itseänne kypsempinä, niin ei mene läpi tällä foorumilla!

Katjn said...

Toi Kameli on kyl aikamoinen nipottaja.

Anonymous said...

Mä just vetosin tähän kesävermeperiaatteeseen, kun Gdanskin-reissulla arvosteltiin mun vähäisiä vaatteita! Tosin mulla ei myöskään oikeasti ole lenkkareita, jotka olis ollu indisoitu sään perusteella. Mutta kun Voguekin on jo tehnyt jutun siitä miten pukeutuminen ja pukeutumissäännöt sekoittuu ilmastonmuutoksen myötä, niin what is a woman to do.