Thursday, July 2, 2009

Työtön

Mä oon työttömänä. Edelliset työsuhteet päättyivät toissapäivänä ja uusi alkaa vasta parin viikon päästä. Samaan aikaan myös Handyman on työttömänä, kun se lomautettiin pariksi viikoksi. Täytyy varmaan mennä Elokoloon. Kumpikaan ei oo kuitenkaan viittinyt käydä työkkärissä, koska siellä joutuu jonottaan. Mulle ois kuitenkin sieltä lätkäisty työpaikka käteen. Handyman ois periaatteessa saanut muutaman päivän tukiaisiakin, mutta ei viitsinyt mennä sinne keskustelemaan virkamiehen kanssa työmahdollisuuksistaan kuultuaan työkaverin koettelemuksista samaisessa paikassa. Nyt siis ollaan työttömiä mutta ei työnhakijoita. Mutta koska työttömänkin on saatava jostain rahaa, niin mä oon myynyt useampia iltojani ja viikonloppupäiviäni riistäjäreppulääkärifirmalle. Synkkää on.

Pride-kulkue käytiin tarkastamassa, koska siellä on hyvä meininki ja siellä saattoi tavata Handymanin serkun (jännittävää!). Tavattiinkin. Käytiin hengailemassa myös Priden puistojuhlan liepeillä, mutta Handymania jännitti niin kovasti, ettei uskaltanut käydä ostamassa makkaraa homokiskalla. Sitä pelotti itse asiassa niin kovasti, ettei uskaltanut edes antaa mun käydä ostamassa sille makkaraa homokiskalta. Jäi ilman makkaraa.Eräänlainen makkara

Mä odotan kovasti, että helteet loppuvat. On ihan mukavaa että on lämmintä, mutta nyt on vähän liian kuuma ja ennen kaikkea kämpän hyvät näkymät on blokattava verhoin, kun muuten on liian hotti meininki. Kun sais jotain 18 astetta, niin ois ihan täydellistä: ulkona pystyisi liikkumaan paljon paremmin ja saisi katsella Linnanmäkeä taas. Nyt on kotona päivisin niin pimeää, että melkein valot tarvitsee. Lisäksi uimastadionilla ois vähemmän väkeä ja pystyisi paremmin polkemaan, kun kaikenmoiset tädit eivät kelluisi vesijuoksuvöineen edessä. Ymmärrän kuitenkin toki, että sää ei toimi mun toiveiden vaan auringon voimasta.

4 comments:

Anonymous said...

Nakkikiskatarina oli koskettava! Heteromiehen taakka ei ole aina kevyt sekään.

Lettipitko said...

Protestoin: ei oo mikään riistäjäreppulääkärifirma tämä ei! Miltä riistäjäfirmalta muka saa middle-managementilta ihan henkilökohtaisesti kyydin työpaikalle middle-managementin oman kesäloman aikana, häh? Ihan kaikki me tehdään työntekijöiden tyytyväidyyden takia, nyyh. Ja netissä vaan herjataan.

Pyry said...

No täytyy ehkä selittää etten vaikuta nynnykältä. Nimittäin! Enhän mene myöskään suviseuroille ostamaan makkaraa. Se oli niitten juttu. En halunnu olla häiriöks koska en kuulunu kohderyhmään. Mutta en myöskään jättäny menemättä arkuuden tms vuoksi. Nih!

Polaah said...

Työttömien sopii mennä Hagikseen hengaa sit, siellähän on paljon kamraatteja!