Monday, August 24, 2009

Sukupuolten yhteiset harrastukset

Mulla ja Handymanilla ei juuri ole yhteisiä harrastuksia. Joskus teininä käytiin pari kertaa pelaamassa sulkapalloa, mutta Handymanin kaksiulotteisella pallosilmällä siitä ei tullut mitään. Pari vuotta sitten käytiin joku kerta yhdessä salilla, kunnes Handyman huomasi inhoavansa kuntosalitoimintaa ja päätyi juoksuun, jota mä inhoan. Niinpä ollaan pidetty puolisot erossa harrastustoiminnasta. Voihan sitä käydä sitten yhdessä vaikka kävelemässä, mutta eihän käveleminen nyt ole mikään harrastus. Ei istumistakaan voi harrasteeksi kutsua.

Meidän harrastukset on sitä paitsi aika perinteisesti joko naisellisia tai miehisiä, harva mies kuitenkaan sukkia neuloo eikä naiset yleensä harrasta handymaneilyä ja tietsikoita.
Handyman intoutui taas ilmojen vähän viilennyttyä juoksemaan ja tuommoinen tarmonpuuska voi vain tarttua. Niinpä mäkin menin tänään ekaa kertaa Helsingin Urheilutalolle jumppaan. Laji sinänsä on tuttu, onhan sitä jumpassa tms käyty jo 10-vuotiaasta lähtien, satujumpassa jo kolmevuotiaana. Valitsin sitä paitsi yleishyödyllisen niska-selkäjumpan. Olikin aika yllätys, kun salissa oli selvästi enemmän miehiä kuin naisia ja nää miehet oli sitä paitsi ihan tavallisia 50+ tallukoita eikä suinkaan mitään metroseksuaaleja. Joskus oli sedillä hankala pysyä rytmissä, mutta liike ei loppunut hetkeksikään. Oli tosi hyvä meininki, sinne taas!

Pikkusisko muuttaa Ihquine Diplomi-insinööripoikaystävineen ihan pian Helsinkiin! Ihq Diplomi-insinööripoikaystävä (jatkossa -avomies) on tietty ihan ihmetyksestä soikeena, kun on pikkukaupungin poikia. Kyllähän me kaikki tiedetään, että pienemmistäkin kaupungeista kotoisin olevat nuoret miehet voivat kotiutua hyvinkin isoihin kaupunkeihin, mutta on siinä aina omat kommervenkkinsä, esim että osaa kutsua linikkaa bussiksi ja junnaa metroksi. Se tietysti auttaa, että tuleva Ihq Diplomi-insinööriavomies on skrode kaveri, sellaista harva luihu mellunmäkeläisrikollinen alkaa tölviä. Aivan toinen juttu onkin sitten ikimaalaisen Pikkusiskon kotiuttaminen kaupunkilaiselämään. Sehän ostaa varmaan maitonsakin suoraan lehmältä.

2 comments:

Polaah said...

Mä muuten esittäisin toiveen; voisiko Handyn siivousvideoille saada jatko-osia? Myös kissan silmätippa-video oli loistava, mutta kisujen puuttuessa varmaan jotain muuta toimintaa voisi kuvata??

Tervetuloa vaan suurkaupunkiin, Pikkusisko ja Dippainssi!! Lehmiä löytynee Uutelasta vielä toistaiseksi? Mutta maitoa niiltä ei kai saa ostaa :/

Anonymous said...

Teidän harrastukset on tosiaan perinteisen miehisiä tai naisellisia, niinku sauvakävely. Ai mut hetkinen, sehän onkin Handymanin harrastus.