Thursday, August 20, 2009

Kuivuus

Korvien välissä on kuivuus. Writer's block tai jotain semmoista. Joka päivä sitä miettii, että pitäisi kirjoittaa tänne, mutta mitään ei tunnu kuuluvan. Aamulla herää, töpöttää töihin, puuhailee siellä omiaan muutaman tunnin, lähtee kotiin, tapaa ystäviä tai muuten pyrkii olemaan aktiivinen ja illalla menee nukkumaan. Kohtuullisen urautunutta. Toisaalta tänään me pupulaiset ollaan oltu kaa jo kymmenen vuotta, että urautunut ei välttämättä ole niinkään häviämistä kuin luonnollisuutta.

Jotain uutisentynkää sentään on tapahtunut: oon joutunut kaapatuksi soutujengiin. Työpaikka oli ilmoittanut itsensä kaupungin soutukilpailuihin huomiseksi ja joku soutajista oli perunut. Niinpä mä lähden huomenna soutamaan sinisorsan tapaan vakaalta kumivenepohjalta, ja oonhan mä käynyt yksissä treeneissä. Tiedän nyt, että pitää olla tukevat kengät, kevyet vaatteet ja istuinpehmuste. Olen melkein pro. Sääli vain, että soutuharrastus kuolee nupulleen. Jos joku aikoo perustaa oman joukkueen, meitsi on messissä.

Mä oon tullut siihen tulokseen, että jos jossain on turhat arpajaiset, joihin mä jostain syystä osallistun, niin mä todennäköisesti voitan sieltä jotain. Niin paljon onnettomia ja tarpeettomia arpajaisvoittoja mulla on siellä täällä. Tänään voitin lääke-esittelijän arpajaisissa üüberhyödyllisen kännykkäpussukan. Kellään tarvetta kauniin punaiselle Gollan kännykkäpussille?

3 comments:

Polaah said...

Kerrohan soutukisoista!

Ja mä voisin olla kiinnostunut kännykkäpussukasta, tarviin erinäisiä virityksiä sängyn viereen kun mun yöpöydän tilalla on pinnasänky nykyään.... :P :D

(Mä hamstraan näemmä kaikki Chamsun ilmaistuotteet :D

Ootko kokeillu arpajaisia called Lotto? Niissä olis kiva voittaa.

Ja onnee teinix-suhteesta, se on jo lähes murrosiässä sekin.

Anonymous said...

Arpajaisonni on kyllä mahtava asia, mut kannattaa ehkä vähän sit kattoa mihin osallistuu. Ipanalla myös aikanaan oli vastaava tuuri, tosin valitettavasti Taffel-arvonnan pääpalkintomatka jäi saamatta monesta osallistumisesta huolimatta, mutta Teukka Selänne -pinssejä tuli monta.

Tantabbi!

Elämyskameli said...

Joo mä oon varsin tarkka valikoidessani arpajaisiani. Sen takia mulla varmaan onkin niin hyvä "tuuri" etten yleensä osallistu muihin kuin varsin pienen otannan kekkereihin ja niihin, joihin osallistumiselta en voi välttyä (esim. tosiaan jos lääke-esittelijä haluaa arpoa paikallaolijoiden kesken tavaraa, niin eihän siitä voi kieltäytyä tahdikkaasti).

Pussukka menee Polaah'lle!