Sunday, February 17, 2013

R-päivä

Ravintolapäivän brändi on valitettavan hipsteri. Niinpä aiemmin ei ole tullut mieleenkään mennä. Nyt kuitenkin Goethe-Institut kutsui mut tutustumaan niiden järjestämään kirjalliseen sukulaatiparatiisiin. Koska olen Goethe-instituutin fani jopa Facebookissa, teki mieleni mennä supporttaamaan. Handymania piti aika lailla taivutella, hänelle kun kyseinen instituutti aiheuttaa tuskaa ja surua joka keskiviikkoilta. Nopeasti käytiin ja mä ostin muutaman suklaapalan ylenkatseiselta teinitytöltä. Fazerin mansikkasuklaa oli aika hyvää, kivan raikasta verrattuna perussuklaaseen. Ihan kiva juttu, mutta enpä jaksa ensi kerralla tohkeilla. Hiukan mietittiin, että oltaisiin menty K-9-koirakahvilaan, mutta olisihan se koirallekin varmaan aika raskasta.

Gizmo-koira on meillä tänään viimeistä päivää. Koira on ollut ihan mukavaa vaihtelua, mutta kyllä huojentaa, että ei tarvitse enää toista viikkoa sen asioita pohtia. Rikkinäinen tassu vaivaa ajoittain vieläkin. Pitkiä lenkkejä ei uskalla kokeillakaan ja jo puolituntisen jälkeen koira nilkuttaa sisällä. Onhan itse asiassa aika söpöä, että koiranen on kovin kiintynyt ja haluaa viettää kaiken aikansa mahdollisimman lähellä, mutta on myös melko raskasta nukkua melko huonosti, kun jaloissa on kipuja eikä niitä pääse kunnolla venyttelemään tai vääntelemään, kun koira makaa niiden päällä tai paikalla eikä sitä saa hievahtamaankaan, vaikka voimiensa tunnossa työntäisi. Kuitenkin kun se tuossa vieressä sohvalla torkkuu, tulee aika lämpimiä ajatuksia. Ei, en ole koirakuumeessa kuitenkaan.

Koirakuumetta ei siis ole, mutta asunnolle tekisi mieli tehdä jotain. Ajattelen nykyään harvinaisen usein epäpuhtaita vantaalaisista rivi- ja pientaloista (en aio kuitenkaan, järki ja Handyman voittavat), mutta edes jonkinlaista muutosta toivoisi. Vaatehuoneen lasiovessa on halkeama eikä sitä saa korjattua avaamatta koko seinää. Se olisi kiva tehdä jo ennen sitä kun tän sitten joskus myy. Samalla voisin haluta siirtää vaatehuoneen seinää siten, että vaatehuoneeseen tulisi lisää tilaa. Nyt se on niin ahdas, että tavarat eivät millään sinne mahdu. Toki jotain voisi karsiakin. Tänä viikonloppuna saatiin jo karsittua pahin romulaatikko lipastosta, elättelen toivoa että joskus toiste saadaan isompiakin projekteja vauhtiin. Eiköhän.

Elämyskameli suosittelee
verkkainen laatikoiden selvittely

5 comments:

Pyry said...

Doggi oli niin kiva doggi! Se olis ollu kyllä parempi terveenä, mutta toisaalta conen kanssa sitä oli helpompi hallita esim jos se tuli nuolemaan.

Anonymous said...

Se oli ihana! Mulle tuli vähän koirakuume.


LLå

Lettipitko said...

Mä oon etärakastunut doggiin. Mulla on hauvakuume!

hanna said...

koira oli ihan koira, mutta ei tuota kuumetta.

Ranpo said...

Meillä on dogi tokavikaa päivää hoidossa. 1,5 viikkoa hyperaktiivisen saksanpaimenkoiran kanssa on kyllä karkottanu koirakuumeet aika tehokkaasti. Tai ainakin selventänyt et millasta koiraa meille EI tule..

Voisitte tulla kyläilemään tänne vantaalaiseen rivitaloon! Voin esitellä Handymanille takapihan askarteluvajan mahdollisuuksia, ehkä se siitä innostuu!