Wednesday, June 30, 2010

Luontoääniä

Kesällä hipinretaleet kaivautuvat anorakeistaan. Tänään Lenininpuistossa oli kaksi kitaraa soittavaa miestä, teinikasa laulamassa "minä turvaan vien tämän rakkauden ja me löydämme uuden maan" ja lauma liian vakavasti itsensä ottavia nuoria miehiä pelaamassa footbagia(!). Alppipuisto oli vieläkin karmivampi elämys - ainoalla varteenotettavalla nurmikkoalueella istui useita lösähtäneitä teinijengejä, pari lasta pelasi futista ja joku rummutti alpin päällä kumeaa riffiä taukoamatta. Ainoa mun mielestä positiivinen luontoääni tuli pikkuruisista sorsanpoikasista, jotka oli kovin pörheitä ja niin vauvoja vielä, että melkein oli vielä munankuori päässä.

Nyt meillä on lainakisujen sijaan lainahauvoja. Kolme vantaalaispuudelia tuli kylään, koska ne muuttaa vantaalaiskerrostalosta vantaalaisrivitaloon ja jostain syystä niitä ei ollut valittu muuttoporukkaan. Mä en oo varmaan ikinä ennen nukkunut samassa tilassa koiran kanssa enkä suuremmin tälläkään kertaa. Iltayöstä koirat sai hepuleita milloin mistäkin ja haukkuivat kuin riivatut aina just kun mä olin vaipunut twilight zonelle. Viideltä aamulla yksi niistä alkoi nuolla mun jalkoja ja se on mun mielestä kauheaa, joten mä heräsin. Herätessä kämppä haisi ihan kamalalle ja Handyman löysi syyn: pissat ja kakat parketilla. Hyi ällötys. Lisäksi pari niistä nukkui meidän sängyssä ja herätessä ne tuli nuolemaan myös mun naamaa, mikä  on ehkä vielä kauheampaa kuin jalkojen nuoleminen. Yksi niistä on vuoden ikäinen pentu, jolla on tapana lipaista kielellä mun säärtä tai varvasta puolihuolimattomasti silloin tällöin. Mä oon varma että sillä se haluaa vain osoittaa äärimmäistä halveksuntaansa mua kohtaan. Se ilkiö.

Töissä alkoi supistettu toiminta - jee! Nyt on pelkkiä akuuttiaikoja paitsi keskiviikkoisin, kun on neuvolaa koko päivän. Työ on ihan helmee, siis mä voisin tehdä tällaista koko ajan. Toki paperitöitä on aika paljon, koska pitää uusia myös lomalla olevien kollegoiden reseptit ja tarkistaa niiden tulospostit. Mulle oli täksi viikoksi määrätty omieni lisäksi yhden toisen lääkärin paperit, mutta sairaustapauksen vuoksi mulla onkin nyt omieni lisäksi kolmen muun lääkärin reseptit uusittavina ja tulospostit tarkistettavina. Niistä tulee joskus probleemaa, mutta onneksi ne probleemat on kaikki akuutisti hoidettavia. Kroonisemmat probleemat siirretään elokuulle.

Elämyskameli suosittelee
kissa

4 comments:

Pyry said...

se halus antaa sulle hellän suutelon!

Anonymous said...

Kuulostaa kyllä vähän rasittavanpuoleisilta havvoilta!

Polaah said...

Ja tän supistetun toiminnan ansiosta sä pääsit tänään jo kahdelta töistä!! Eiku, neljältä.

Hellät suutelot koirilta kielletty, täysin!

WV: angst

Elämyskameli said...

No siis melkein kahdelta. Eli vähän yli neljä. Mut siihen ei ollu syynä supistettu toiminta vaan höpöttävät naiset.

Mä kunnioitan ihmisiä, myös niitä jotka pitää koiria ja mä kunnioitan elämää, myös koirien elämää. Mut mun ei tarvii itse alistua koirien hellien suuteloiden saamapuolelle jos mä en haluu. Hyvä Polaah, me ollaan samalla sivulla!