Sunday, September 19, 2010

Ulkouimakauden traaginen lopetus

Uimastadion oli auki tänään viimeistä päivää. Tietysti meidän piti uimakaveri Geen kanssa käydä siellä lopettamassa kausi, vaikka sunnuntai ei ole meidän tavallinen uimapäivä. Klo 12:05 mentiin altaaseen ja huomattiin, että siinä altaan reunalla hengaili muutamia n. 40-50-vuotiaita rouvia sekä pari noin seitsemänkymppistä mummelia juomassa samppanjaa, jota niille tarjosi pukeissa ollut mies. Rouvat kutsui meidätkin hörppimään ja selitti, että tää on jo kolmatta kertaa niiden perinne - viimeisenä Stadikkapäivänä kippistellään auringolle ja vedelle. Me kannustettiin niiden meininkiä hyväksi, mutta kieltäydyttiin juomista lähinnä Geen keskivartalon ja alkamassa olleen Kovan Treenin vuoksi. Huomattiin siinä sitten toiseen päähän vesijuostessa, että uimavalvojat lähestyi tätejä. Oikeasti ne tuli sinne kieltämään tämän törkeän alkoholin nauttimisen käyttäen mm. argumenttia "Ei mekään tulla teidän duuniin juomaan viinaa!" Älytön perustelu, jokuhan saattoi olla ravintolassa töissä. Tää aiheutti mahdottoman nurinan vesijuoksuradalle. Kaikki puhui siitä, kuinka järjetöntä virkamiehen vallankäyttöä oli estää hyväntuulisten asiallisten rouvien samppanjastelu. Ehdotettiin yleisönosastopalstalle kirjoittamista (no tietty) ja joku agitaattori pyrki saamaan kaikkia lähettämään viestin kaupunginhallitukseen. Sanomattakin lienee selvää, että mä olin aivan innoissani tällaisesta allaskuhinasta. Me mietittiin Geen kanssa, että pitäisi järjestää vesijuoksijakapina, jossa kaikki juoksisivat pareittain vierekkäin ja vielä radalla myötäpäivään! Siinähän virkamies vapisisi.

Mä oon lupautunut pitämään Lettipitkon helmoissa opiskeleville maahanmuuttajalääkäreille tukiopetusta. Huomenna olis eka kerta. Mä oon tehnyt niille ennakkotehtäviä, jotka niiden on pitänyt tehdä ennen huomista. Mä oon lukenut ne läpi ja nyt mun pitäisi mennä tarkistamaan ne. Aika vähän on siihen motivaatiota nyt, kun oon lukenut ne läpi. Mut silti pitäis. Ihan just. Kohta.

Elämyskameli suosittelee
uimareissu Stadikalle ensi vuonna syyskuun puolivälissä klo 12

5 comments:

Anonymous said...

voin todistaa, tapahtuma oli traaginen. mulla on edelleen posttraumaattinen stressi

Polaah said...

Anonymous mahtaa olla keskivartalo-Gee??

Aika huikee episodi jälleen, vaadin yleisönosastokirjoitusta!!

Pyry said...

Saksat ei yhdistyny eikä Neuvostoliitto tai kaksoistornit kaatunu yleisönosastokirjoituksilla vaan suoralla toiminnalla!

Anonymous said...

Ei jumalauta! Mä oon messissä ens vuoden skumppakapinassa!

Elämyskameli said...

Långstrump, mä arvasin et mä voisin luottaa suhun. Muistutus "skumppakapina" kalenteriin 18.9.2011 klo 12.