Monday, August 29, 2011

Vain aikuisille

Hesarin nettisivuilla uutisoitiin pian alkavasta aikuisten Pisa-testistä. Mukaan oli liitetty esimerkkejä tehtävistä. Ne mykisti. Suomen koululaitos taitaa todella olla ensiluokkaisen hyvä, jos tuollaisilla tehtävillä saadaan kansainvälisesti jotain eroja aikaan aikuisia tutkittaessa. Hesari kertoo muitakin järkyttäviä uutisia. Havaijipaitaa en tahtoisi enää nähdä huolimatta siitä, kuinka paljon niitä "Espanjan Flow'ssa" onkaan nähty. Hipsterit perkele.

Mä oon lomalla kuunnellut kävelyilläni poikkeuksellisesti musiikkia (yleensä mä kuuntelen podcasteja). Eräs listan biiseistä oli Always Look on the Bright Side of Life. Se on niin mainio kipale, että teki mieli kuunnella muutakin Monty Pythonin tuotantoa, josta tunsin lähinnä kappaleet Finland Finland ja Every Sperm is Sacred. Sattumalta lauantaina tuli telkkarista The Meaning of Life, jota mä en oo nähnyt, vaikka DVD:n omistankin ja siinä oli ihan upea Galaxy Song (Pray that there's intelligent life somewhere up in space 'cause there's bugger all down here on Earth). Piti sitten vielä katsoa rippikoulusta tuttu Life of Brian ja muutama Flying Circus -jakso ja ne on kyllä ihan helmiä. Tämäkin piti sitten itse kokea. Jotain voisi joskus uskoakin.

Elämyskameli suosittelee
Monty Python, koko tuotanto

1 comment:

hanna said...

mulla ei oo rahkeita pisa - testiin ni en uskalla avata linkkiä. sen sijaan muistelen lämmöllä kuinka pojat vakuutti uskonnonopettajan ylä-asteella, että on hyvä kattoo Brians life VHS-videokasetilta uskonnontunnilla. se oliki opettavainen!