Sunday, October 12, 2014

Sukkaputki

Ihana syksy, ihana sumu, ihana Helsinki! On kiva kävellä ulkona ja istua sohvalla neulomassa sukkia. Muutamassa päivässä on syntynyt jo 6,7 sukkaa (valtaosa toki aika pienikokoisia). Olisipa maailmassa tarpeeksi jalkoja! Kävin tänään aamulla kävelyllä aamusumussa ennen kuin pääsin sukkaputkeen, koska sumuisella säällä sisäliikunta tuntuu rangaistukselta.

Mä sain vihdoin torstaina yliopistolta paperit. Yliopisto oli lupaillut paperit jo valmistumispäiväksi 30. syyskuuta, mutta olivat sitten allekirjoittaneet vasta 8. lokakuuta. Ei sillä käytännössä pitäisi olla mitään vaikutusta, mutta ärsyttää tuommoinen. Vielä pitää jaksaa odottaa Valviran hyväksyntää ja siinähän voi kestää vielä vaikka pari viikkoa. Hermo menee, kun olisi jo kiire saada niitä kääntäjälle Saksaan lähetettäväksi, mutta virkamiehet vain juo kahvia. Mäkin jouduin juomaan melkein koko kupillisen vieläpä maidotonta kahvia männäviikolla, kun päivystystä seuranneet kandit halusivat kahvia enkä kehdannut keittää niille ottamatta itse, ettei ne pidä mua ihan tossukkana. Sehän oli ihan kamalan makuista. Jos mä joisin kahvia, niin todellakin valitsisin jonkun pehmeän italialaisen, mutta onneksi ei tarvii.

Lankomies hyvä, nyt se vauva (nainen) on syntynyt! Huraa vauva! Huraa vauvan äiti! Huraa mukana jännittänyt Lankomies!! Harmi vain, että kaikesta etukäteisvalmistelusta huolimatta me ei päästykään olemaan olennaisia synnytyksen fasilitaattoreita vaan viime hetkessä innokkaat isovanhemmat jyräsivät meidät. Mä oon saanut paljon kuvia uudesta eläkkeenmaksajasta ja katselen niitä hymyillen melkein jatkuvasti. Terkkuja Potulle!

Elämyskameli suosittelee
kappaleen aloittaminen hidastelevasta yliopistosta ja lopettaminen kahvilaatujen vertailuun. Eläköön koherenssi!

No comments: