Tuesday, February 3, 2009

Tiistai

Tiistait on viikon tahmeimpia päiviä. Maanantai menee yleensä melko nopeasti kiireessä, keskiviikkona on jo melkein viikonloppu, torstaina harmittaa, ettei ookaan vielä perjantai ja perjantaina on jo viikonloppu. Lauantaina on kivaa ja sunnuntaina taas karmeeta ajatella, että viikonloppu meni jo. Fiksu työkaveri totesi tänään, että ylihuomisen perästä on jo perjantai ja tämä tylsä tiistaikin alkoi tuntua piristävältä.

Handyman on taas lähtenyt Ruotsiin ja mulla on tylsää. Pari päivää on kyllä päätä särkenyt niin että silmät vetistää. Onneksi on Burana. Mä oon aina ihan hämmentynyt, kun mulla on päänsärkyä. Oisin varmaan tosi hankala tk:n päänsärkypotilas. "Mulla ei oo koskaan päänsärkyä! Tää on nyt varmaan jotain tosi vakavaa kun mulla on päänsärkyä." Ja sitten se johtuu vain siitä, etten mä oo päässyt niska-selkäjumppaan aikoihin kun oon ollut kipeänä.

Mää nyt vähän hölisen tyhjiä täällä, mutta se johtuu siitä, että pitää saada jotain ton hirvittävän englantilaishenkisen PhotoBooth-kuvan eteen ettei se joka kerta lävähdä naamalle kun tän osoitteen avaa. Mut nyt en enää hölise vaan meen Kummityttöä katsomaan, kun kutsuttiin!

2 comments:

Polaah said...

Kannattaisi olla kolmivuorotyö, niin viikonpäiville ei tulisi tollasia rutiini-tuntemuksia! "Viikonloppu" kun voi olla yhtäkkiä vaikka tiistai-keskiviikko!

Anonymous said...

Mä taas pisteytän päiviä sen perusteella, milloin on koulua. Usein sellainen arkipäivä, kun ei oo koulua, on kivempi kuin viikonloppu, koska silloin voi joutua tekeen kouluhommia kun taas arkena saa mennä töihin. Mut tiistai on kyllä sellanen väliinputoajapäivä.