Tuesday, February 17, 2009

Ulkoilua

Me käytiin tänään Yläkerran kanssa kävelyllä. Ja siis Yläkerran määritelmähän on toki nyt muuttunut, kun siellä on alkuperäisten asukkaiden lisäksi myös Kummityttö. Hysteeristen neuvolalohikäärmeiden järjettömät ulkonaliikkumissäännöt on nyt siis lusittu ja Kummityttökin pääsee 46 neliöstä välillä tuulettumaan boysenmarjanväriseen ulkoilunelivetoonsa. Sen kanssa kulkeminen muistutti kyllä Speed-leffaa: kopassa oli sitä hiljaisempaa, mitä nopeammin tai muhkuraisemmalla maastolla käveltiin ja heti pysähdyksissä alkoi vaativa yninä. Joskin oli semmoiset sordiinot asennettu verhoiksi kuomun päälle, että muijan vaatimukset jäivät aika vaimeiksi meille kopan ulkopuolisille. Oli kyllä hienoa käydä kävelyllä, on kyllä komeat maisemat meillä täällä kovassa idässä!



Kovasti on tullut hammaslääkäriehdotuksia, kiitos niistä. Esitin ehkä asiani epäselvästi, mutta en siis tosiaankaan ole lähdössä keskustaan alakalustoani esittelemään, koska en missään nimessä halua puudutettuna turponaamana istua metrossa. Edellisenkin kerran löysin oikein hyvän hammaslääkärin ihan omasta kylästä, kyllä täältä joku muukin löytyy. Ainoa noista, jota olisin edes voinut ajatella, oli City-hammaslääkärit, mutta sinnekään ei nyt voi mennä kun se ainut jolle olisin siellä mennyt, odottaa syntymän ihmettä tapahtuvaksi hetkenä minä hyvänsä (ilmeisesti laskettu aikakin jo mennyt). Niin ja sorry vaan, maalainen, Stockaa ei voi kirjoittaa kahdella c-kirjaimella! Mieluummin vaikka Stokka.

Töissä on muuten taas hirmu kivaa. Sopimushan mulla on vain vappuun, mutta enköhän mä jatka. Kesällä voisi kyllä olla kivaa olla vaikka vain 80- tai 90-prosenttinen ja viettää lomaa päivän viikossa. Ja jos oikein hulluksi heittäytyisi, voisi ottaa vaikka kokonaisen viikonkin jossain. Vähänkö pännii se, ettei oo ikinä ollut kunnon lomaa. Mutta eiköhän se tästä, jos joskus viihtyisi jossain työpaikassa yli 9 kk.

1 comment:

Anonymous said...

Joo. Toinen mikä ei käy on stoka. Jotkut gigalandet käyttää sitäkin nimitystä. Voin kertoo!