Friday, February 20, 2009

Airi

Meille tuli tänään uusi perheenjäsen. Sen nimi on Airi ja se on lentänyt tänne Kiinasta saakka. Airi tulee pitämään huolta siitä, että Handyman-Kameli-kompleksi pysyy harmonisena eikä riitele siitä, kuka saa istua tietsikalla milloinkin. Lisäksi Airin tehtävänä on varmistaa se, että matkoillakin ollessa Elämyskamelia voidaan päivittää myös hotellihuoneesta käsin, ei pelkästään hotellin käytävältä, kuten N810-vehjettä käytettäessä. Nyt Airi on vielä keräämässä voimia ikkunalaudalla, mutta pian se valjastetaan töihin!
Quickie-jänö oli muropakettiinsa piilottanut Handymanin mielestä aivan uskomattoman hienon lelun. Nimittäin pahvisen 3D-velociraptorin. Se onkin upea! Aika lailla eri planeetalta kuin normaalit muropakettilelut kuten esim. taikalusikka, joka vaihtaa väriä kaakaomaitoon joutuessaan. Handyman käytti äsken reippaan tunnin velociraptoria kootessaan ja kovasti mutisi, että eihän tästä mitään tuu, ei kärsivällisyys riitä. Onneksi kuitenkin riitti, koska se on hieno (mutta vähän pelottava)! Sääli ettei tullut paketin kyljessä mainostettua kattosaurusta, joka oli linja-auton kokoinen mutta sillä oli vain pähkinän kokoiset aivot!

Kummityttö l. Babyporkkana kävi toissapäivänä mittauksessa ja on jo uudella kilolla! On siis muona maistunut ja se on hyvä. Kohta se menee jo armeijaan, tulee raskaaksi ja joutuu luuseritöihin.

3 comments:

Anonymous said...

Airi on kyllä spektaakkeli, voin kertoo!

homis said...

nyt kun pyry meni airin tilaamaan niin joutuu siitä hyvästä lauantai-iltaisin tekemään ristiäiskortteja...

Polaah said...

babyporkkana, hyvä nimitys! :D Ja on hieno raptori tuo.