Monday, September 14, 2009

Kärpänen

Mä oon vähän hermostunut banaanikärpäsiin, joita on alkanut pörrätä keittiössä. Tämä todennäköisesti johtuu mun uudelleen löydetystä nuoruudesta, jonka takia keittiön pöydällä on viikon ajan säilytetty muutamaa tyhjää siideritölkkiä ja internetin mukaan ne tykkää erityisesti käymistilassa olevista elintarvikkeista. Aiempina syksyinä mä en oo juurikaan niistä välittänyt, mutta nyt ne ottaa todellakin päähän, koska ne KAIKKI lentää mun nenään. Ehkä tuli flashbackejä lukion perinnöllisyystieteen kurssilta, jossa ne kärpäspirulaiset eivät millään suostuneet järjestämään siipiensä väriä siihen suhteeseen, mitä kirjassa luki. Lisäketutuksena on yksi suuri peruskärpänen, joka surisee jatkuvasti mun naaman edessä ja hieroo käsiään ja silmiään. Ottaa kovasti kupoliin!

Mä oon kovin huolissani Lettipitkosta, joka on lentänyt pitkälle Berliiniin osaamatta kieltä oikeasti yhtään. Handymankin osaa sentään sanoa "ich habe ein Sauerkraut in meiner Lederhose", mutta Lettipitkon saksantaito rajoittuu siihen, että hän totesi hotellinsa olevan lähellä Uhlandstrabea. Lisäksi Lettipitko on luonteeltaan suuri seikkailija, joten häntoki tavoilleen uskollisina hylkäsi etukäteen katsotun perille menevän bussin ja valitsi samalta pysäkiltä lähtevän toisen bussin. Kyllä täällä Koto-Suomessa oltiin sydän kylmänä, kun se soitti tohkeissaan sieltä bussista, että katotaan nyt minne tää menee. Ilmeisesti se on kuitenkin vielä elossa, koska lähetti tänä aamuna sähköpostilla valokuvan sen giikkikonferenssista, aka Immuno-conista. Terveisiä vaan sinne, mikäli Keski-Euroopasta käsin pääsee internettiin!

Mä oon muuten erittäin ilahtuneena lukenut commentseista eri tahojen julkkisbongauksia! Bongaukset on hyvä kertoa julkisesti, ettei ne jää painamaan. Mä kyl toivon koko sydämestäni, ettei kukaan lukijoistani joudu koskaan bongaamaan Lauri Tähkää. Jos joutuu, niin perustetaan tukiryhmä.

5 comments:

Anonymous said...

Tähän bongaus ois kamalaa! Mulle on jo tarpeeks hardshippiä sekin, kun toimistonaapurimme Universal on tapetoinut meidän kerroksen aulan Tähän uuden levyn julisteilla, joten joudun näkemään sen naaman joka aamu! Neljänä kappaleena! Tänään ei huomista murehdita my ass.

Katjn said...

Olen kuullut, että kärpäsiin tehoaa tämä: sekoita hunajaa, etikkaa ja tiskiainetta pieniin kippoihin ja asettele eri puolelle asuntoa (teidän tapauksessa varmaan jo 1 kippo riittää). Kärpäset hukkuu sotkuun, kun tiskiaine poistaa pintajännityksen. En ole itse kokeillut, mutta ajattelin testata seuraavan kerran kun kotona tulee vastaan kärpäsparvi.

Lettipitko said...

Lettipitko on Saksanmaalla geekkiconissa hyvissä sielun ja ruumiin voimissa. Hotelli on kehno ja kaikkialla puhutaan saksaa, mutta bussilinjat tuli tuttuiksi. Osaan jo tunnistaa että paikassa jota mainostetaan sanalla BACK ei myydäkään esim. laukkuja tai paluuta jonnekin, vaan sieltä saa ruokaa.

Tuliaiset muuten on ostettu, hammashygienia on turvattu loppuvuodeksi!

Anonymous said...

Toi hukutushomma kuulostaa toimivalta, mut oisko helpompaa viedä ne tölkit vaan kauppaan? Kyl ne kärpäset siitä sit katoo.

Elämyskameli said...

Kiitti raportista, Lettipitko! Sydän kylmänä täällä kuitenkin edelleen ollaan etenkin ajatellen huomista kotimatkaa. Miten sä pääset kentälle?! Ja jep, hienosti päätelty Back-sanan kohdalla: backen on leipoa ja Bäckerei leipomo. Hyvä Lettis!

One step ahead of you, commentators, tölkit viety jo kauppaan ja problem solved. Joskin mä ostin taas persikoita ja oon varma että ne vie mut tuhoon.