Monday, September 7, 2009

Ett år

Elämyskameli täyttää tänään vuoden. Kävijälaskuri (joka muistaakseni asennettiin pari viikkoa blogin aloituksen jälkeen) näyttää nyt 8777 latausta, mikä tarkoittaa keskimäärin 24 latausta päivässä. Mikä yllättävintä, kaikki niistä ei oo mun niksuttamia. Ehkä Handymankin on auttanut aina kun sitä on kehuttu.

Toki nyt pitäisi tehdä montage-tyyppinen postaus. Haikeana muistella kaikkia pieniä sattumuksia vuoden varrelta. Ja tottahan toki mä sellaisen teenkin. Paitsi että mä en muista paljoa. Ensimmäisenä mielessä on se, että se oli hienoa, kun opin laittamaan kuvia tänne. Ja sekin oli hienoa, kun mentiin naimisiin, ai niin ja kun muutettiin! En mä muuta muista. Kaikkea hienoa sitä voikin vuoden aikana tapahtua.

Mä en oo kauheesti katsellut noita vanhoja postauksia, kun ne on niin tylsiä ja noloja. Mutta silti en kadu, että mä aloitin tän kirjoittamisen. Oon jopa itsestäni vähän ylpeä, kun en oo lopettanut. Oonhan mä toki tosi laiska nykyisin, mutta osa hitaasta päivitysrytmistä johtuu kyllä lisääntyneestä itsekritiikistäkin. Ei se kyllä vieläkään kovin korkealla oo tästäkin postauksesta päätellen.

En aio lähteä laatimaan tähän nyt mitään suureellista jatkosuunnitelmaa Kamelin tulevaisuudelle. Toivonpa vain, että jaksaisin käydä päivittelemässä mieluummin useammin kuin harvemmin. Ideaali päivitysväli ois mun mielestä joka toinen päivä ja siihen ideaaliin mä yritän tähdätä, mutta mä tunnen itseni liian hyvin lähteäkseni lupaamaan sellaista. Toki toivon ehdottomasti myös sitä, että rakas ja arvoisa lukijakuntani jatkaa kävijälaskurin pyörittämistä, ettei mun yksin tarvii.

7 comments:

Anonymous said...

Oujee, onneks olkoon Kameli! Tää on bestein blogi ever. Mut silti mäkään en lue tätä 24 kertaa päivässä, joten joku muukin lukee tätä!

Keep up the good work! Ja hankitaan lisää elämyksiä Kallion yöstä ensi tilassa!

Polaah said...

Onnee Chamsu!

Mä käyn kyllä täällä(kin) monta kertaa päivässä. Mut ehkä muutkin joskus.

Polaah said...

Mitä, ei word verificationii!!??

Pumpumkatti said...

Mä käyn täällä ehkä pari kertaa viikossa - koska olen huomannut, että sen useammin olis jo yltiöpositiivista toivoa päivityksiä ;)

Polaah said...

Superkatti: Mä toivon päivitysten ohella kiivasta kommenttikeskustelua!

Elämyskameli said...

Myös mun mielestä kiivas kommenttikeskustelu on tärkeintä, koska tää blogi on ensisijaisesti teidän ja mä toimin vain alustajana. Word verificationin otin syntymäpäivälahjaksi pois, mutta taidan sittenkin laittaa sen takaisin, kun tiedän, kuinka tärkeä se teille kaikille on!

Anonymous said...

Mä peräänkuuluttaisin kans arvokeskustelua. Mutku tää suomalainen keskustelukulttuuri on just tämmöstä.