Sunday, September 27, 2009

Häy!

Handyman oli eilen jossain teinitupareissa. Koska mä oon coolimpi (ja osittain koska mua ei ollut kutsuttu), menin pitkästä aikaa Kummitytön luokse kylään. Vauvauinnit on viime aikoina jääneet väliin erilaisten virustautien vuoksi enkä oo nähnyt Kummityttöä muutamaan viikkoon. Aikamoinen muija! On selvästi viettänyt opintiellä paljon enemmän aikaa kuin minä viime aikoina, koska mä en oo oppinut mitään ja KT on oppinut ihan älyttömästi hyödyllisiä taitoja, kuten konttaamaan, nousemaan seisomaan ja kävelemään tukea vasten. Lisäksi Kummityttö osaa vierastaa (ekan vartin alkoi itkeä saman tien, kun mä katsoin silmiin), heittää lelut kädestään (jotta voi kyykyttää isäänsä) ja sanoa innoissaan "Häy!" Ja koska "Häy!" on ilmeisesti vitseistä vitsein, niin vähänkö muuten naurattaa, jos joku muu sanoo sit takas että "Häy!" Nauraa mun vitseille, mahtavaa seuraa.

Karaoke on rautaa. Muutama päivä sitten käytiin kylässä yhdellä mun hoiturikaverilla ja sillä on karaokevehkeet. Vähänkö helmee veivata Satulinnaa ja Kevytlinjaa ja katsella geneeristä karaokevideomuijaa keikuttamassa bodiaan ennalta arvaamattomissa herkullisissa lavasteissa. Ja ihan kuin karaoke ei riittäisi, siellä on koiranpentu ja kisu myös! Joskin se pentu on jo ihan valtavan kokoinen ja mä pelkään sitä aika lailla. Handymanin harmiksi Kisu on ujoa sorttia eikä kovasti seurustele. Niin ja on se perussyykin eli hoiturikaveri yksinäänkin ihan hyvä syy matkata bussilla (!) kultahampaiden asuinalueelle Keski-Helsinkiin.

Toissapäivänä oli full panic -tilanne. Mulla oli töissä perjantai-iltapäivävuoro, mikä tarkoittaa, että meen töihin vasta 12:ksi. Olin kuitenkin lähdössä jo 1,5 tuntia etukäteen, koska olin ajatellut käydä torilla ja ehkä vähän soppailemassa ja syömässä ennen töihin menoa. Ongelmaksi kuitenkin muodostui se, että Handyman oli töihin lähtiessään toivottavasti vahingossa lukinnut turvalukon. Meidän turvalukossa on vikana se, ettei sitä saa sisältä auki vaan sisään lukittu tyyppi on auttamattomasti sisällä. Mä soittelin Handymanille töihin tiedustellakseni, josko hän voisi tulla auttamaan minut distressistäni ulos. Handyman ei kuitenkaan vastannut puhelimeen, koska oli omien sanojensa mukaan "palaverissa" (suom. jutteli Rikun kanssa). Onneksi eräs Handymanin työkavereista on jatkuvasti online fb-chatissa, joten sain hänet rekrytoitua hätyytystoimiin. Handyman sai viestin ja koki velvollisuudekseen lähteä tulemaan ovea avaamaan. Mä odotin paniikin jatkuvasti kasvaessa ja ajan madellessa eteenpäin. Kolme varttia sillä kesti, koska tuli ratikalla. Takaisin oli kuulemma kuitenkin mennyt taksilla. Such love!

4 comments:

Polaah said...

Häy!

Aika Handyä tulla ratikalla pelastuspuuhiin. :D

Pyry said...

Jos nyt sen verran puolustautuisin että meidän duunin lähellä ei oo taksitolppaa ja mun mielestä taksi pitää ottaa tolpalta.

Polaah said...

Hmm. Päteekö tää periaate kaikkina vuorokaudenaikoina, joka paikassa?

Anonymous said...

Tää on vähän asian vierestä, mut mä tulin just bussiin radioo kuunnellen ja aloin lukee Kamelii. Sit kuulin radion läpi että takana istuva hyräilee jatkuvasti. Hetken olin ihan et "Kameli...?" Mut se onkin joku mamma. Ja Kamelihan hyräilee hiljaa, toisin kuin tää mamma, mut radion läpi kuultuna se kuulostaa melko hiljaiselta.