Tuesday, September 8, 2009

Linnanmäki

Mä oon koko kesän suunnitellut meneväni Linnanmäelle. Kerran mä siellä kävinkin pikapikaa Panoramassa, mutta oli tosiaan tarkoitus mennä ihan kunnolla huvittelemaan. Päivittäin mä oon haikeena katsellut vuoristorataa ja maailmanpyörää ja suunnitellut, että sinne määkin meen. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä Handymanin firman maksamana perinteisenä elokuusunnuntaina, mutta sitten ilmeisesti tietyillä aloilla on vähän rahapulaa, joten se peruttiin. Eipä hätää, suurehko Etelä-Suomen kaupunki tarjosi työntekijöilleen kyytiä arki-iltana syyskuussa ja ajattelin tätä työsuhde-etua käyttää. Sitten tuli ongelma, nimittäin alakulo ja sade ja väsymys eikä tullut mentyä. Enää muutama päivä jäljellä. Ehkä jää menemättä. Ilona on kuitenkin se, että ensi sunnuntaina pidetään perinteiset kesäkauden päättäjäiset, jotka huipentuvat ilotulitukseen. Se on varmaan aika makee meidän ikkunoista! Tai siis tiedän, että se on, koska sillä meille tää kämppä myytiinkin.

Tänään kohtalo otti omansa. Me ollaan jo pitkään uhmattu kohtaloa käyttämällä Supi-sukkapidikkeitä, jotta meidän sukat ei mene sekaisin keskenään (kaikki meidän molempien sukat on mustia) ja jotta ne eivät huku pyykkikoneessa. Tänään kuitenkin pyykkikoneen sukkavarasmaahiset kävi viemässä mun sukkaparin uimahallin pukukopista. Ja ne oli vielä ihan uudet ja tosi hyvät sukat! Toisaalta löydettiin uimakaveri Geen unohtunut uimapuku. Karma giveth, karma taketh.

6 comments:

Polaah said...

Oota pari vuotta, niin saat viedä minimiehen Lintsille heilumaan. Teille on sit lyhyt matka oksentamaankin.

Kiitos wv:n palauttamisesta! Wv ftw!

Anonymous said...

Mun tarttee nyt kertoo, että mulla meni jonkun aikaa ennen kuin tajusin että ftw ei oo sama kuin wtf - jotenkin luin sen aina väärin ja luulin että tarkoitetaan what the fuck. Tietysti sit joskus siinä jenkkien pressanvaalien aikaan kun sanapari "Obama ftw" yleistyi niin tajusin asian. Silti mun mielestä useimmiten wtf ois enempi paikallaan. Wv wtf!

Anonymous said...

Ja sukkien menetys vs. biksujen takaisin saaminen ei ollut kyllä ihan tasapuolinen kosminen vaihtokauppa, koska biksujen alaosa oli käyttökelvottoman läpinäkyvä. Toisaalta jos ei oltais huomautettu asiasta G:lle, se käyttäis niitä edelleen kunnes sais ehkä jonku siveellisyyshuomautuksen henkilökunnalta!

Huomion arvoinen oli myös löytötavaraprosessi, jossa oli selkeenä pullonkaulana puutteellinen tiedonkulku!

Rami Lindström said...

Ai hittolainen! Unohdin kokonaan Lintsi-tarjouksen, mut ilmeisesti mua ei myöskään ihan syystä muistutettu. Ois ollu aika nihkeetä istuu yksin sateessa niissä laitteissa.

ftw on siitä kelmi nettilyhenne, että sitä voi käyttää myös tarkoituksessa "for the worse!"

Elämyskameli said...

Muistaakseni Polaah'llakin oli wtf-ftw-terminologia vielä vähän hakusessa muutama viikko sitten, eli like cousin, like cousin.

Ja sorry Rampo ettei sua muistutettu. Olin vaan luotettavista lähteistä kuullut, että teillä oli pileet joka ilta viime viikolla enkä halunnut viekoitella sua Vekkulan lumoihin.

Polaah said...

Joo, kyllä, chamsu opetti mulle ftw:n ja wtf:n eron, joten nyt käytän sitä riemulla! Kiitos Ranpolle myös tosta toisesta merkityksestä, nytpä käyttötilanteet laajenevat!

Obama wtf!