Sunday, September 6, 2009

Kallion kulmilla

Långstrump vei mut Kallioon baarikierrokselle toissapäivänä. Oli oikein hauskaa. Tarkoituksena oli siis tutustua baarielämään (siis mun) ja löytää oma drinkki. Edellisen kerran mä yritin löytää itselleni drinkin joskus neljä vuotta sitten, jolloin päätin, että sen on oltava Sininen enkeli, koska mä oon just niin kasari. Suru oli suuri, kun totesin saavani Parfait Amourista urtikariaa (ois niin täydellistä voida juoda Parfait Amouria - harvaa muuta juomaa on maustettu ruusun terälehdillä, manteleilla ja vaniljalla!). Tai siis onhan mulla jo drinkki, Mojito, mutta Kallion baareissa on turha kuvitella säilytettävän mitään elävää. Tarkoitusta toteuttaessani tein muutamia havaintoja:
  1. Alkossa myytävä valmismojito maistuu lakritsalta, ei kevyen minttuiselta.
  2. Roskapankissa on aika karu tunnelma ja seura
  3. Relaxinissa on teinejä (siis kamaan tulevat rullalaudalla baariin?! Miksi kukaan anniskelee tällaiselle väelle?)
  4. Bar Pulmu on ihastuttava. Sisustus on kiinnostava ja rento, DJ soittaa mielenkiintoista musaa (esim. Pet Shop Boysiä, Dannyä (!) ja Björkiä) ja tunnelma on iloinen. Siellä käy valloittavia lesboja ja Handymanin nuorisokaveri Reksi, joka me otettiin mukaamme jatkoille.
  5. Abin baariin ei kannata nukahtaa. Lisäksi miesten kannattanee hoitaa WC-asiansa muualla, koska Reksi suunnitteli WC:n oven poistoa. Sitä paitsi siellä on jäät loppu jo varttia ennen pilkkua.
  6. Jatkopaikan valinta on vaikeaa: ei voitu mennä Långstrumpille, kun sinne ois tullut Abin baarin liepeiltä seuraa mukaan eikä voitu mennä Reksille, kun se epäili että me oltais juotu kaikki sen Grand Marnierit (as if, jatkoilla vain amatöörit juo alkoholia). Niinpä me tultiin meille, mutta siitä uninen ja väsynyt Handyman ei ollut innoissaan. Onneksi se kuitenkin taipui painostuksen edessä heräämään.
  7. Pakastimessa pitää olla aina pussillinen paistettavia karjalanpiirakoita, sillä ne ovat täydellistä jatkoruokaa (paistettuna siis).
  8. Jos löytää itselleen nolon drinkin, ei pidä paljastaa sitä kellekään, koska saa kuitenkin vain nöyryytystä ja naureskelua osakseen.
Jotta viikonloppu olisi täydellinen, eilen oli vielä Lomakuvakisa. Tämä mahtava eventti oli järjestyksessään kolmas ja molemmilla aiemmilla kerroilla voitto on mennyt Katjnille ja Homikselle. Handymanilla oli valtavat paineet voittaa, koska Handyman on Alppiharjun huonoin häviäjä. Tällä kertaa lähdettiin siitä, että suunniteltiin esitystä. Aiemmin on lähdetty siitä, että laitettiin kuvia peräkkäin. Keksittiin teema, joka sittemmin hylättiin, kun keksittiin parempi teema. Sitten kun keksittiin biisi, niin siinähän se oli, koko esitys. Voitto tuli ja Handyman oli niin onnellinen, että kyynel tuli silmään. Nyt on päätetty seuraavaa kertaa varten lähteä biisin keksimisestä ja punoa teema sitten sen mukaan. Miltä kuulostaisi esim. Kake Randelinin Nasta pimu, jossa olisi lähinnä kuvia Långstrumpista? (Siis jos Långstrump liittyisi meidän lomaan jotenkin, tietty. Muuten se on huijaamista.)

7 comments:

Anonymous said...

Siis omg te voititte?! Täysin ansaitusti, matskun nimittäin jo näin ja siinä oli monia erityisen koskettavia cameo-roolisuorituksia! Onnittelut!

Kalliokierroksen kuvauksesta ei voi sanoa muuta kuin että totuus on todellisuutta, kirja painoon!

Elämyskameli said...

Niin siis matskuhan on myös blogitekstiin piilotetun linkin takana kaikkien läsnäolemattomien katsottavana.

Polaah said...

No matsku oli todella vakuuttavaa, varsinkin dokumentaariset videopätkät!

Kalliokierros on ollut läkähdyttävän perusteellinen, silti peräänkuulutan vielä Vaasankadun Kultapalmua sekä tottakai laskuhumala-ruokailua Vegemestan tai muun vastaavan putiikin antimista!

Sporkin! (Word verification)

Vain amatöörit kokkaa kännissä. Ja laittaa puhelimen mikroon.

Polaah said...

Oho, miten toi Sporkin hyppäsi tuonne väliin!?

Elämyskameli said...

Kiitos nyt vaan esityksen kehuista! (Härskisti otan kehut vastaan, vaikka Handymanhan sen teki) Teema oli siis ihmisten välinen rakkaus (huomasin, etten ollut sitä tuonne itse tekstiin muistanut laittaakaan).

Polaah said...

Teeman pystyi kyllä aistimaan.

Lettipitko said...

Mut creditseistä puuttui itseoikeutettu Nauris, jota Pyry siinä sponge-bathasi hegumallisesti!!!