Wednesday, November 17, 2010

Rahat tai mainokset

Mandatumin Rahat tai henki -mainokset ovat saaneet monet Elämyskamelin lukijat tuohduksiin. Ilmeisesti mainoksessa käytetty suklaalevyn kuva hämmentää yleisöä - osa epäilee sen vievän hengen, osa joutuu sen vuoksi hakemaan Fazerin sinistä Alepasta. Mulla ei käy kumpaakaan. Mua kuitenkin jotenkin kuvottaa se suklaa sen vuoksi, että niiden palojen reunassa on outoja ilmakuplia. Kyseessä on siis jonkinlainen kauhea venäläinen suklaamunasuklaa valettuna suklaalevymuottiin. Mun ei tosiaan ala tehdä mieli suklaata, kun sitä mainosta katsoo. Lähinnä tulee ikäviä flashbackejä siitä, kun Vantaalla käytiin lapsena virpomassa ja vasu täyttyi pahasta slaavisuklaasta, josta tuli maha kipeäksi.

Mä kävin tänään Meilahdessa keskustelemassa professorin kanssa tulevaisuudensuunnitelmistani. Nyt on kuulemma niin kova pula radiologeista, että kunhan mä oon 1,5 vuotta ollut yliopistosairaalan ulkopuolella, niin mut (ja muut erikoistuvat) tullaan repimään Meikkuun. Kuulostaa vähän pelottavalta. Nyt odotellaan revittäväksi tulemista siis. Kävin samalla myös viiksekkään kollegan opastamana tutustumassa upouuteen Kolmiosairaalaan, joka oli todella avara ja hieno. Vielä kun lääkäreiden työhuoneisiin saadaan keskusyksiköt näppäimistöjen ja monitorien seuraksi, niin siellä voi ehkä tehdä töitäkin (siis muut, en mä).

Elämyskameli suosittelee
länsisuklaa

7 comments:

Vilunki said...

Viikset mainittu!

Polaah said...

Ei Alepa, S-market.

Kuka ehtii kattoo sitä mainosta niin tarkkaan, et näkee jotain ilmakuplia? Emmää ainakaan.

Polaah said...

(P.S. Fazerin sininen on edelleen avaamattomana, himo vaihtui Dumleen matkan varrella)

Anonymous said...

Kameli, meil on ihan mieletön tää connection, mä mietin just tossa duunimatkalla taas sitä mainosta kyylätessäni et ei se kyllä mitään Fazerin sinistä oo, nimenomaan niiden ilmakuplien takia! Itse asiassa ekan kerran kun sen näin niin mietin jopa onko se suklaata ollenkaan kun se näyttää niin käpyseltä.

Joka tapauksessa kamalinta siinä mainoksessa on mun mielestä se ryöstömurhan tunnelma, ihan sama onko siinä sit jotain surkeen näköistä suklaata tai jotain koiria, ne on vaan hämmentävä lisä ennestäänkin creepyyn mainokseen.

Polaah said...

Niin ja eihän sitä edes lapsena oltu niin tyhmiä, että oltais ite syöty ne pahat slaavisuklaat, ehei, ne vaihdettiin jonkun daijun Kindereihin! ("Saat 3 tämmöstä pääsiäismunaa tota yhtä vastaan..")

Elämyskameli said...

Onks ne koiria? Mä luulin että ne oli rumia kissoja.

Anonymous said...

Yks mainosaiheinen kommentaari viel: mua on viime aikoina piinannu facebookissa Tapiolan mainos, jossa kerrotaan jotain että "latte päivässä on eläkkeellä helposti 300 lattea kuussa". Siis wtf, laskeeko joku Tapiolassa niin että mä juon eläkkeellä 10 lattea päivässä? Mahtaa olla paha olo sen jälkeen. En oo klikannu linkkiä kuitenkaan, ehkä oisin saanu lisätietoja asiasta. Varmaan ideana on että mä asiasta huolestuneena ottaisin eläkevakuutuksen rahoittaakseni latenjuontini. Kyllähän toi 300 lattea kuussa pistää miettimään.