Wednesday, March 20, 2013

Keski-Euroopan kinokset

Berliini ei pettänyt taaskaan. Ei ole pakkasta eikä kylmyyttä. Vähän märkää lunta. Räntää toki sataa, mutta ulkona voi kävellä ilman hanskoja ja päivällä ilman kaulaliinaakin. Sellaiset voi kävellä ilman hattuakin, jotka eivät unohtaneet eilen käydä ostamassa hiuslakkaa. Illalla on pikkupakkasta, mutta hengitys ei vaikeudu. Mun talvisaapas meni rikki sunnuntaina, joten jouduin ottamaan melko huonot kengät mukaan tänne ja se on vaikeuttanut mun jo ennestään hiukan huonoa kävelyä. Niinpä mä ostin uudet kengät tänään. Sääli, että jostain syystä mun jalat kasvoivat iltaa kohti niin, että nyt ne puristaa. Toivottavasti taas yöllä mun jalat kutistuu.

Maassa on siis jonkin verran märkää lunta. Jostain syystä täällä on lukemattomia koululaisryhmiä ehkä luokkaretkillä Etelä-Saksasta tms. ja ne on niin innoissaan Berliinistä ja nuoskasta, että luulevat, että on ihan okei leikkiä lumisotaa kadulla. Handyman on ollut tänään jotenkin sairas ja mäkin siis jalkavaivainen ja me jo pelättiin, että jos meihin osuu lumipallo, me ei pysytä pystyssä. Ei vielä osunut.

Mä ostin kenkien lisäksi myös iPad Minin. Mä luulen, että se on ihana, mutta en oo ihan varma, koska se on vielä Handymanilla konffattavana. Mä oon kaivannut puhelinta suurempaa mukana kannettavaa tietoteknistä laitetta. Android-tablettia ei voi eikä kehtaa käyttää mihinkään muuhun kuin koulukirjan lukemiseen, joten sitä ei voi ajatella eikä se sitä paitsi mahdu käsilaukkuun. Toi on just hyvä. Olen tyytyväinen.

Mä oon nyt Twitterissä. Suurin surminkaan en uskalla sanoa siellä mitään ja mitä mä siellä keskenäni puhuisinkaan. Mä jotenkin tykkään kyllä tuosta Twitteristä, kun siellä on samanlainen tunnelma kuin kaukaisen tutun takkahuonebileissä. Jokainen rupattelee omasta aiheestaan ja Tuomas Enbuske näyttää reaaliaikaisia kuvia vieressään istuvista ihmisistä. Ihan kuin lukioaikana jonkun kotibileet.

Elämyskameli suosittelee
liian isot kengät

No comments: