Monday, March 25, 2013

Verkossa

Mun iPad Mini on ihan loistava! Sitä on helppo käyttää (no daa se on just samanlainen kuin mun puhelin), näyttö on juuri sopivan kokoinen mun käyttötarkoituksiin (lähinnä internet, Facebook ja Puerto Ricon pelaaminen) ja ehkä tärkeimpänä Handymanin mulle hankkima mahtava liittymä. Mä en oo kovinkaan perehtynyt erilaisiin verkkoihin (on wlan, 3G, edge ja sit se pieni pallo), mut nyt mä huomasin, että iPadin vasemmassa ylänurkassa lukee LTE. Se tuntuu ihan mahdottoman nopealta. Vaikka mä oonkin nyt just Kampissa odottamassa saksantuntia, mä pystyn surffailemaan pitkälti samalla nopeudella kuin yleensä wlaneissa. Huippua!

Mä kävin just ostamassa multaa ja basilikansiemeniä, koska sain synttärilahjaksi yrtinkasvatusruukun. Mä en oo mikään viherpeukalo, mutta oishan se hienoa, jos mä onnistuisin ihan hipsterinä kasvattamaan omat mausteeni. Tai siis enhän mä niitä kasvattaisi vaan Handyman tietysti. Siinä ruukussa on jopa itsekastelujärjestelmä, jossa siis naru kulkee alemmasta kupista ylempään vieden vettä mennessään. Tervetuloa sadonkorjuulle! Aikataulusta ei vielä ole tietoa.

Tänään oli eka työpäivä loman jälkeen. Loma oli niin mukava, että en ehtinyt edes harmitella töihinpaluuta. Tässä on kyllä pehmeä lasku töihin, kun torstaiaamuna alkaa pääsiäisvapaat ja siitä parin viikon päästä mulla on taas lomamatka Berliiniin. Toukokuussakin pitää jaksaa olla muutama päivä Ruotsissa. Voi tätä jatkuvaa lomailua! Onneksi kesä on sentään töissä ihan painajaismainen, ei tätä muuten kestäisi.

Elämyskameli suosittelee
omavaraistalous (päivän ajan basilikan suhteen)

1 comment:

Pyry said...

Olen sanoinkuvaamattoman iloinen siitä, että Elämyskameli pitää parhaana ominaisuutena verkkoa an sich. Luulin olevani ainoa, joka voi arvostaa ei-toiminnallisia ominaisuuksia niiden itsensä takia.