Tuesday, March 10, 2009

Odontologiikkaa

Mä varasin sen paljon puhutun hammaslääkärin. Sain ajan jo toissa torstaiksi, mutta sitten kun mä olin järjestänyt työpäiväni ja menin sinne suuren kohkauksen kera, niin ei sitä aikaa sitten ollutkaan missään, se olikin annettu jollekulle toiselle. Vähän pänni, mutta ei auttanut - piti varata toinen aika, koska mun yläkalustoon julistetaan kohta hätätilanne. Mä oon nyt sit menossa heti aamukahdeksalta polvet tutisten koska mä en tosiaankaan mee sinne mitenkään innoissani vaan lähinnä kauhuissani.

Handymanin lempinamuskausi on käsillä. Handyman nimittäin rakastaa pääsiäisnamusia. Pupuneidin hedelmärae on Handymanin ehdoton suosikki, mutta Pupujussin kevätrae ei kelpaa lainkaan. Lisäksi Handyman on innoissaan erilaisista munista, ennen kaikkea uudesta isännän munasta. Mämmiä Handyman haluaa myös aina ostaa ennen pääsiäistä, mutta sitten se raukka muistaa, että eihän se ookaan hyvää. Mun mielestä pääsiäisnamushet on yleensä aika kamalia, paitsi Fazerin Pääsiäispatukat on aika hyviä.

3 comments:

Pyry said...

Pupuneidin hedelmäraetta on nyt tullut vedettyä sitä tahtia että haima piiputtaa justiinsa!

Katjn said...

Jaahas, ja isännän munaa ja pääsiäispatukkaa vaan mietitään siellä...

nimim. isännän munaa maistanut (no pun intended)

Polaah said...

Pääsiäisnamut on oikeestaan aika kamalia. Kinderin suklaa menee, mikään muu ei nappaa.. Mut mä oonki nirsojen nirso, karkkien suhteen ainaki.

Jos mä kirjottaisin blogia, avautuisin tässä parin sivun verran auton ostamisen rasittavuudesta. Se vie aikaa, tuhottomasti aikaa, ja on hemmetin rasittavaa ravata autoliikkeitä ja verrata ja verrata ja verrata.... Bussilla pääsee joo.