Sunday, March 29, 2009

Kevät!

Kevät on oikein mukava vuodenaika. Ei ihan niin kiva kuin suosikkini syksy, mutta toiseksi paras. Ei ole niin liukasta kuin talvella eikä niin kuuma kuin kesällä. Kesälläkin vihreys ja vehreys on hauskoja ja se ettei tarvii laittaa takkia päälle ulos mennessään. Kesä oiskin ihan ideaalivuodenaika, jos pystyttäisiin takaamaan, että keinokuitutakissa töitä tekevällä ei olisi kuuma. Keväällä ja syksyllä on myös suurimmat mahdollisuudet sumuun ja se on added bonus, koska sumu on siistii.
Långstrump osti kämpän, josta on mahdollista tehdä unelmakoti pienellä pintaremontilla. Toki Handyman jo nimensä perusteella on valjastettu pieneen pintaremonttiin ja mä toimin fasilitaattorina (sallin Långstrumpin käyttää Handymanin palveluksia). Mä oon saanut aivan aiheetonta nälvimistä osakseni, kun kävin Suomalaisessa etsimässä nikkarointiopasta, kun aattelin että mäkin voisin sitten tehdä remontissa jotain, esim. maalata. Opasta ei löytynyt. Onnekseni olen kuitenkin keksinyt sieltä useita muita itselleni sopivia töitä - esim. ikkunanpesun ja lieden puhdistuksen. Näihin töihin mä en opaskirjaa tarvitse: ikkunoita osaan pestä vanhastaan Sini-ikkunanpesimellä ja Marttojen nettisivuilla on loisto-ohjeet lieden puhdistamiseen. En sit nikkaroi!

Kummitytöllä on tänään ristiäiset. Sinänsähän ristiäiset eivät ehkä ole elämän jännittävin juhla juhlakalulle tai edes vanhemmille, mutta tällä kertaa lisävivahteen tuo kesäaikaan siirtyminen. Kutsuttujen joukko on sinänsä kirjava, että vain osaan voidaan luottaa aikatauluasioissa - eräs myöhästyi Kummitytön vanhempien häistäkin. Mä en ota tätä kummiutta ehkä ihan niin vakavasti kuin pitäisi, koska olen päättänyt heti illalla käydä eroakirkosta.fi-sivustolla ihan tosimielellä. Että se siitä kristillisestä kasvatuksesta sitten.

6 comments:

Polaah said...

Pientä pintaremonttia on muuten yks jäykimmistä tv-ohjelmista ever! Toivottavasti teillä on vähemmän jäykkä meininki.

Elämyskameli said...

Joo Pientä pintaremonttia on ihan ehdottoman mahtava TV-ohjelma! Parasta siinä on se, että se remonttibudjetti on aina jotain 2000 e ja sillä pitäis hoonata joku 83 neliön kissansyömä asunto ihan briljantiksi. Sit budjetin kuultuaan nää suunnittelijat on aina ihan tosi kauhistuneen näköisiä ja pyytää "vähän venymisvaraa".

homis said...

Hienoa että Handis on valjastettu remppahommiin. Saa mies kerrankin kätensä likaiseksi muutenkin kuin kaivamalla nenää

Polaah said...

Toi on ihan totta, että aina ne on kauhuissaan siitä budjetista (joka on aina ihan naurettavan pieni) ja aina ne kinuaa lisää rahaa.. Ja toisekseen, ei ne kovin paljon niihin lisää hintapyyntiä kyllä oo tuntunut saavan noilla säädöillä... Hmm. Ja se Aleksi Sariola (?) käy hermoon pahan kerran.

Anonymous said...

Mä en oo ikinä kattonu tota ohjelmaa, mut kuulostaa besteimmältä parhaalta kyllä!

Kamelin pettymykseksi liesi menee vaihtoon, mutta ikkunat jää sun rooteliks!

Elämyskameli said...

Mä en malta odottaa että saan tietää mitä multa odotetaan rootelien suhteen!