Sunday, March 15, 2009

Touhua

On ollut touhuviikko ja etenkin -viikonloppu. Hammaslääkäri oli mukava ja herttainen. Mä olin jo etukäteen oireiden perusteella varma, että kariesta löytyy hammasvälistä 26-27 ja oikeassa olin. Mukava hammaslääkäri hoiti asian kerralla kuntoon. Pyysin puudutusta, mutta tähän pyyntöön hammaslääkäri vain nauroi iloisesti, että sehän on juurihoidettu hammas! Mä siihen vaan että duh?! Ei kuulemma semmoinen hammas mitään tunne. Eikä tuntenutkaan. Huomenna vielä pientä kauneusvirheiden korjausta ja sit on taas hetkeksi kauhut koettu.

Tänä viikonloppuna on taas hurjasti soitettu Guitar Heroa ja laulettu SingStaria pitkästä aikaa. Eilen oli se Handymanin työkavereiden järjestämä SingStar-iltama meillä ja sehän oli tosi hauskaa. Mä oon stressannut sitä jo kolme kuukautta. Ainoa tavoite oli pärjätä mahdollisimman hyvin SingStar-kilpailussa ja - hehhehee - emännälle sopimattomaan tyyliin pingotin niin että voitin koko roskan. Näin jälkeenpäin ajateltuna ei ois ehkä kannattanut jännittää niin kovasti niin kauaa.

Eilen päivällä oltiin serkkujen vahteina, kun niiden isä kävi Kunto2009-messuilla voittamassa molemmat lähtönsä lajissaan sisäsoudussa. Aateltiin ottaa tää lasten viihdytys varman päälle tällä kertaa ja vietiin ne HopLopiin. Sinne tuli lapsineen myös pari Handymanin työkaveria. Sitten käytiin lasten kanssa vielä syömässä ja tultiin meille pariksi tunniksi leikkimään. Ihan mukavaa porukkaahan lapset on pieninä annoksina, mutta kyllä sitä silti omassa elämässään osaa arvostaa varmaa ja käyttäjälle turvallista ehkäisyä!

Tänään on yksityisajeltu ja käytetty julkisia kulkuneuvoja. Autokuume pikkuisen nousi lähinnä mulla, mutta eiköhän tässä jäädä vielä odotuskannalle sen suhteen. Tää täytyy toki arvioida uudestaan, kunhan syksyllä päätän, mikä musta tulee isona ja joutuuko sitä varten matkustamaan runsaasti pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Näillä näkymin joutuu. Mälsää. Toisin kuin edellisen postauksen kommenttilistalla eräs lukija omalta osaltaan kertoi, mun mielestä auto-ostoksen suunnittelu on mukavaa puuhaa. Toisaalta on helppoa kun tietää, mitä haluaa. Meilläkin sävelet on aika selvänä esim. auton koon, merkkivaihtoehtojen, varusteiden ja hintatason suhteen. Sitten voi vain etsiä netistä sopivan auton ja ostaa sen sopivana hetkenä. Ei siis kuitenkaan vielä. Mutta katsotaan nyt kun kevättä kohti mennään ja kaukokaipuu Länsi-Uudenmaan suuntaan yllättää, niin tuleeko meidän talliin uusi söpöläinen.

Tänään nähtiin tosi paljon tosi herttaisia sorsia! Walitettawasti kamera oli kotona eli kuvia ei ole. Mä myös opin paljon sorsista ja muista vesilinnuista Helsingin kaupungin opastaulusta. Loppuviikosta takaisin kaalinpään kera!

1 comment:

Polaah said...

Sehän se oliskin, jos olisi ollut selvät sävelet auton suhteen, mutta kun lähdettiin vaihtoehdosta Ö ja päädyttiin vaihtoehtoon A ja siinä välissä sitten testattiin kaikki muut, niin alkoi huumori niinsanotusti loppua.. Mutta kaupat on tehty ja upouusi VW Golf Variant liittyi perheeseemme!

Hienoa, että hammaslääkärikäynti ei ollut pahemmin traumatisoiva. Mitä sä oikein suunnittelet syksylle?!? Meidän pitäis selkeesti tavata.