Saturday, May 2, 2009

Lääkinnällisiä toimenpiteitä lauantai-illan ratoksi

Siirin ja Handymanin yhteiset silmätippatuokiot ovat jälleen muuttuneet molempien osanottajien toiveiden mukaisesti useiden minuuttien mittaisiksi juoksutuokioiksi. Tai siis Siiri juoksee ja Handyman ryömii perässä rekkamiehen hymy leveällä. Kukapa ei haluaisi nähdä tästä pitkää videota?

6 comments:

homis said...

mä en tiedä tekeekö tästä tippojen laitosta niin tuskallista se että kisu pääsee karkuun koko ajan vai kiinniottaja kulkee kuin joku helevetin muumio... ja vielä ilman paitaa ja duunarihymy vilkkuen. samanlainen aktiivisuus ainakin näyttäisi olevan kuin duunarilla

Pyry said...

1) silloin ku vedetään mano il mano ei voi käyttää paitaa
2) muskelit oli varmaan kipeenä dartstreeneistä
3) ite en tarvii omaa seuraa ja hallivuoroa voidakseni hoippua parketilla kuin muumio

homis said...

1) kyseessä on tyttökissa ja sun otteet oli kaukana miehekkäistä. ei tuolla tavalla kisuja oteta kiinni.

2) muskeleista kertoo paljon että 22 gramman tikka lentää lähinnä taulun alareunaan. heitit kenties liian kaukaa?

3) hoippumiseni ei näytä muumiomaiselta, korkeintaan tällaiselta --> http://www.youtube.com/watch?v=X_loG8AQKtY

Lettipitko said...

Täytyy myöntää, että en jaksanut katsoa jännitysnäytelmää muuten kuin pikakelauksella. Vaikkakin kuvaajan kommentit ja hihittely toisaalta toivat taidepläjäykseen aitoa dogma-henkeä.

Missä on päivitys uudesta duunista, häh!? tää kisuilu on jo niin ysärii. Mediassa asioiden puoliintumisaika lyhenee ja lyhenee, pysyykö kameli kärryillä?

kamakaze said...

Ei ei ei... Tekniikka virhe! Kisu pitää ottaa rajusti kiinni (nosta ilmaan ja heitä selälleen syliin) siinä sitten odottelet, että se kyllästyy sätkimään ja tuikkaat sitten lääkettä silmään - amatöörien puuhastelua sanon minä!

Elämyskameli said...

Tätä kisua ei oteta rajusti, koska se on liukas kuin märkä vauva. Juoksutippa on ainoa takuuvarmasti toimiva vaihtoehto.