Friday, May 1, 2009

Elämää kisualueella

Lainakisut saapuivat toissayönä. Nyt ne hiippailevat täällä day and night. Mä osaan jo molempien nimet ja tunnen vähän niiden luonteita. Maisa-kisu on hyväntuulinen ja rauhallinen, pitkäkarvainen kisu, joka kävelee perässä ja toivoo rapsutuksia. Siiri-kisu on varautuneempi, epäluuloisempi ja lyhytkarvainen kisu, joka pinkoo saman tien pois, jos ihminen yrittää tulla edes paria metriä lähemmäs. Suurimman osan ajasta kisut hommaa ihan omia bisneksiään eikä oo juurikaan keskenään kontaktissa. Siiri on queen bitch, joka silloin tällöin voi käydä vähän tönimässä Maisa-kisua, jos jokin ketuttaa. Molemmat katselevat mielellään ikkunasta ulos, Siiri-kisu ihan erityismielellään. Toki näistä Siiri on se, jolle pitää laittaa silmätippoja. Pari ensimmäistä tippakertaa olivat riemukkaita, kun Siiri juoksi ympäri kämppää mahdollisimman ahtaasta paikasta toiseen ja Handyman ryömi perässä. Valitettavasti tänään tipanlaitto meni jo ihan hyvin kuulemma. Tylsää.

Maisa-kisu muikeena

Siiri-kisu vaanii saunassa

Mä oon kyllä jo ihan tottunut tähän kisuiluun. Ainoa rassaava asia on se, että hiekkaa ja Maisan karvoja on joka paikassa. Mä en tiennyt olevani lattian siisteydestä kohkaava ihminen, mutta selkeästi tämä asia vaivaa. Mä oon jo melkein myötämielinen kisun hankintaa kohtaan, mutta toi hiekkashow pitäisi jotenkin selvittää. Ja mua pelottaa tässä kisuasiassa sekin, että jos ottaisi yhden, niin alkaisiko Handyman saman tien vaatia toistakin?

4 comments:

Rami Lindström said...

Suosittelen semmoista kristalli"hiekkaa." Ei sotke, eikä haise.

Kuvista näyttäs kyllä että se ylempi on se bitch! Alempihan on niin sulosen näkönen :P

Elämyskameli said...

Joo nimenomaan kristallihiekkaa haettiin, mutta yhdessäkään pussissa ei erikseen sanottu, että tämä nyt just olisi sitä kristallihiekkaa. Ostettiin sitten superhyperluxusstaywhite-hiekkaa ja ovat tykänneet.

Tästä just näkee, että ensivaikutelma pettää! Mä aattelin just samaa Maisasta, mutta Maisa on oikeasti herttainen luonne ja Siiri tosiaan vähän vähemmän luottavainen ja vähän koulukiusaajamainen, joskin sekin on tässä jo vähän ruvennut relaamaan.

Polaah said...

Alempi on nimenomaan epäluuloisen luihun näköinen!!

Onko siivousrobo päässyt vielä hämmästyttämään kissoja?!

Elämyskameli said...

Siivousroboa on hyrrytelty makkarissa, mikä vähän säikäytti Siiriä, joka ei hyvällä suostunut lähtemään. Tänään aateltiin imuroida keittiö-ruokailutila-olohuonekompleksi, tarkempaa infoa tämän jälkeen.