Wednesday, May 6, 2009

Asunnoton

Nyt ollaan käytännössä katsoen asunnottomia. Tänään myytiin kämppä (onnistui! Hurraa!!) ja omistusoikeus siirtyi samalla ostajille. Uuden kämpän omistusoikeus siirtyy meille vasta 15. päivä eli nyt asutaan toisten maalla vielä pari viikkoa. Onneksi kaupat syntyivät, ostajat alkoivat ihan mahdottoman marisevaisiksi vielä viime tingassa - toissapäivänä olivat ilmoittaneet välittäjälle, että haluavat tinkiä hinnasta vielä 300 euroa, koska taloon on kenties tulossa remontti. Handyman oli suoraselkäinen ja jämäkkä ja sanoi, että nyt meni liian pitkälle. Ostaja oli tähän suostunut ja maksoivat nyt sitten koko hinnan. Hyvä niin.

Unohtuikin melkein raportoida ensimmäiset vauvauintikokemukset! Kolme päivää sitten käytiin siis Porkkiksen ja Kummitytön kanssa ekaa kertaa vauvauinnissa. Me oltiin toki kaikki naisten pukuhuoneessa, mikä herätti aavistuksen kiinnostusta muissa äideissä. Sen verran hermostuneita oltiin, että kerrottiin asianlaita ikävän heteronormatiivisesti. Kummityttö vaikutti tykkäävän uimisesta oikein hyvin ja oli kyllä hurjan söpösen näköinen vaaleanpunaisessa lah
keellisessa muumiuima-asussa. Hän jaksoi oikein hienosti parikymmentä minuuttia, mikä on ensikertalaiselle oikeinkin sopiva aika. Ehkä ensi sunnuntaina jo koko puolituntinen! Kotimatkalla tavattiin aamuauringossa paistatteleva naisspurgu, joka alkoi voivotella Kummitytön pienuutta ja ihanuutta ja sanoi moneen kertaan varsin teatraalisen eleen kera "Tervehdin Teitä kunnioittavasti!" Ihan mahtava tyyppi.

Kisut on olleet kiltisti. Karvaa on toki joka paikassa, mutta mitään suureellisia yökonsertteja tai sohvanraapimisia ei ole pariin yöhön harrastettu. Kisut ovat ottaneet rennosti. Maisa pääasiassa lokoilee lattialla, tuolilla tai sohvalla sekä puhdistaa turkkiaan. Kun Maisa tuntee tarvitsevansa vähän hellyyttä silittelyn ja rapsuttelun muodossa, se käy kyljelleen ja näyttää anovalta. Maisa osaa myös leikkiä pallolla ja leikkiikin mielellään tönimällä palloa tassullaan tosi söötisti! Siiri on ottanut rapsutteluhalussaan Maisaa suoremman lähestymistavan ja ihastuttaa hoitoisäntäväen hakeutumalla syliin ja kehräämällä valloittavasti. Etenkin Handyman on tästä aivan myyty ja antaa vaikka ruokansa jäähtyä, kun ei henno nostaa Siiriä pois.
Maisa paistattelee päivää partsilla

Siiri perehtyy The Economistiin

3 comments:

Polaah said...

300 euroa :D Sallikaa mun nauraa. Nauroin.

Kummitytön uintikokemus kuulostaa hienolta. Te olisitte kyllä voinu vetää lepakkoshouta siellä muiden iloksi vähän ronskimmin.

Ja hei, tossa Kinaporinkadulla on VVA, eli Vailla vakinaista asuntoa ry:n toimipiste, sinne vaan hengaamaan nyt!

Elämyskameli said...

Siis mä todellakin sallin sun nauraa. Olin itsekin ihan et no hei daa kamaan! Nyt melkein harmittaa, että myytiin just niille kun vaikuttavat olevan aikamoisia kuspäitä. Toisaalta toiset ostajaehdokkaat valjastivat isänsä soittelemaan meille, kun niiden tarjousta ei hyväksyttykään. Oli sekin aika surkeaa.

Rami Lindström said...

Joo, itsekin olen tässä tapellut kusipääostajan kanssa muutaman viikon. Ei ihan ton mittaluokan kauppoja, mutta yhden vuokran verran kuitenkin!

Herra kääntää ja vääntää ja oikeesti teki miel perua kaupat silläki ehdolla ettei näin työttömänä tiedä millä sen seuraavan vuokran maksaa.

Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Ehkä? Veikkaan että perästä kuuluu...