Friday, October 9, 2009

Astraalihahmo

Mä sporailin tänään Eiran sairaalan ohi. Tehtaankadun puolella ihan oven vieressä on parkkipaikka ja kyltti "Sairaalan ylilääkärin auto". Siihen oli pysäköinyt maailman surullisin Opel Astra. Mä todella toivon, että joku oli pysäköinyt laittomasti autonsa ylilääkärin paikalle, koska toivoisin yksityissairaalan ylilääkärin valitsevan jonkin muun auton kuin Astran. Tai ylipäänsä Opelin. Opelin ostavat ihmiset ovat liian down-to-earth mun makuun, mieluummin vaikka osoittaa täydellistä suisidaalisuutta ostamalla ranskalaisen auton kuin Opelin. Ranskalaisissakin on enemmän munaa.

Mä olin vähän ajatellut, että en menisi Hulluille päiville kun ei sieltä ikinä löydä mitään tarpeellista. Mentiin sit kuitenkin ja sehän oli ihan mahtavaa. Ensinnäkin löydettiin sieltä Pikkusisko. Siitä ei tarvinnut kyllä maksaa mitään Hullua hintaa, kun sitä ei otettu kotiin saakka. Löytyi myös 21 paria sukkia (sic) Handymanille, useita purkkeja mausteita, imurin suodattimia, makaroonia ja puurohiutaleita. Nyt pitäisi vain jaksaa mennä vielä tavalliseen kauppaan ostamaan tavallista ruokaa, koska kunnon ruokaostoksilla ei olla käyty ikiaikoihin ja tästä syystä jopa useat pantryn ainekset ovat loppu. Varmaan koskaan ennen ei oo yhtä aikaa leivinpaperi, sokeri, vaniljasokeri ja herkkusienet olleet loppu. Tää on historiallinen hetki. Tai ei oo, tää on yksinkertaisesti laiskuutta ja kyvyttömyyttä käydä ruokakaupassa.

Kuulin tänään töissä, että yksi mun alueen vaivalloisimmista juopoista otti ja kuoli. Tää otti muhun yllättävän kovasti - vaikka sen vaatimukset on olleet varsin työläitä (esim. selitellä Kelalle, että kyllä se on työkyvytön kun se on kännissä koko ajan ja ehkä se on jotenkin sairaskin) ja rasittavia (liikaa rauhoittavia, liikaa kipulääkkeitä, liian vähän ulkoilua ja terveellistä ruokaa), niin se oli kuitenkin ihan mukava tyyppi eikä mikään hirmu vanhakaan. Ikävää tässä on osittain myös se, että sen leppoisat juoppokaverit asuu tietty kans mun alueella ja on hirmu surullisia. Mukavia pulsuja nekin.

No comments: