Wednesday, October 21, 2009

Tripping

Robbie Williams esiintyi eilen yleisölle ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen. Konsertti esitettiin suorana 200 eri elokuvateatterissa, mm. Tennispalatsin salissa 2. Siellä kolmosrivillä istuttiin Långstrumpin kera intopinkeenä. Erittäin hieno tilaisuus, voisipa jopa sanoa historiallinen (ainakin Tennispalatsin teatterinjohtaja oli sitä mieltä). Uusia biisejä ensi kuussa ilmestyvältä levyltä, hauskoja anekdootteja, vanhoja suosikkeja (esim. henkilökohtaiset lempparini Supreme ja No Regrets). Mun vieressä istui kärttyisän oloinen homopari, jotka kokivat olevansa liian cool esim. taputtamaan esityksille. Konsertin mehukkain kohta oli ehdottomasti se, kun Robbie esitti vaimolleen sävelletyn kappaleen "Won't do that" ja pariskunta katsoi alkuun toisiaan, sitten valkokankaalle täysin järkyttyneinä ja epäuskoisina ja toinen sähähti toiselle: "Kulissi!" As if. Heterokin voi olla hyvännäköinen.

Sain juuri luettua loppuun esikoiskirjailija Matt Ruddin kirjan William Walker's First Year of Marriage: A Horror Story. Siitä on hyvää sanottavaa. Mä oon itse aina sitä mieltä, että on kamalaa kun kriitikot vertaavat uutta tulokasta johonkin vanhaan klassikkoon. Siitä innostuu ja sitten joutuu aina toteamaan, että ei tää He's Just Not That Into You sitten kuitenkaan ollutkaan ihan niin hyvä kuin Love Actually. Tää oli kuitenkin niin hyvä, että teen opetuksieni vastaisesti ja uskaltaudun sanomaan, että mieleen tulee (dare I say it?) Bridget Jones. Tarkennus: kyllä BJ on parempi, mutta tälläkin on hetkensä ja tää on kirjoitettu kyllä aika hauskasti. Kuten Handyman sanoo - ajatus päiväkirjaa pitävästä heteromiehestä on kyllä aika kaukaa haettu, mutta jotenkin tää toimii. Tää oli itse asiassa niin hyvä, että aloin jo odottaa seuraavaa osaa William Walker's First Year of Fatherhood: Another (Sleepless) Horror Story.

Nyt on Linnanmäki talviunilla. Ihan pimeää, ainoat valot pimeydessä ovat Panoraman ja Raketin tornien kärjissä. Pitkä puolen vuoden talvi edessä. Johan tässä ajatuksestakin masentuu. Enkä mä sitten kuitenkaan siellä käynyt tänäkään vuonna. Onnetonta. Ainoa piristävä asia on kämpässä nyt vallitseva lämpöaalto - taitava Handyman hoonasi patterit kuntoon. Ooh, the Handyman can! Kyllä tällä yhden talven jaksaa.

4 comments:

Pyry said...

BJ on parempi!

Mikäli tarkoittaa blowjobia...

Ehhehhehhehehehehee!

Anonymous said...

Sellanen detalji tähän väliin - en tiiä lohduttaisko tää niit homoja - mut intternetin ja aateekoon mukaan Robbie ei oo naimisissa vaikka nimittääkin pitkäaikaista heilaansa vaimoksi.

Mut hei! Tosiaan, teil oli lämmin eilen, en keskittyny tähän asiaan ollenkaan mut nyt kun mainitsit. Go Handyman!

Polaah said...

Mun mielestä teillä on aina kuuma, mutta voi johtua toki siitä, et ensin pitää tehdä hirvee roudausurakka että teille asti ylipäätään pääsee (noiden kärryjen ja semmosten kanssa)..

Go Robbie!!

Anonymous said...

No usein on kyl sellaset trooppiset olosuhteet erinäisten pohottimien takia, mut nyt oli sellanen kuiva ja lämmin. Ari Vatasen sanoin: kylmä on huono asia, lämmin on hyvä asia.