Monday, October 5, 2009

Traumoja ja sairauksia

Handyman on ryhtynyt jonkinlaiseksi kellokalleksi. Se muistuttelee mua päivittäin tapahtumista, joista mä oon unohtanut kirjoittaa tänne. Valitettavasti mä en muista juuri mitään Meet&Greetistä, joten siitä ei enempää. Jotain mä muistan toissaviikon Järvenpään reissusta. Oltiin siis Handymanin työkaverin Johgun luona kylässä sunnuntaina. Johgun mä oon tavannut jo useita kertoja, lisäksi mä oon sen fb-kaveri, joten seuraan sen elämää tarkoin. Sen lapsiinkin on tutustuttu. Ekaa kertaa kuitenkin tavattiin sen vaimo, mikä oli jännittävää. Lisäksi oli jännittävää matkustaa tosiaan todella kauas Järvenpäähän saakka. Ne lapset oli ihan älyttömän hauskoja. Handyman oli päättänyt panostaa tuliaisiin, niinpä vietiin 5-vuotiaalle kundille dinosaurus-pop-up-kirja ja 2-vuotiaalle tyttöselle Hello Kitty -pehmolelu. Lapset olivat asiaankuuluvan kiitollisia ja niin mekin, koska saatiin ruokaa.

Monia terveydellisiä huolia on kertynyt tänä viikonloppuna. Ensinnäkin Lettipitko järkytti mua suunnattomasti perjantai-iltana soittamalla, että se on joutunut moottoritiellä kolariin ja tänään kuulin, että Kummityttö-ressukka on saanut elämänsä ensimmäisen antibioottikuurin. Onneksi molemmat ovat suuremmin kunnossa. Toki Lettis on drama queeninä jo melkein varma että on vain kohtalon suuri siunaus, että se on edelleen edes hengissä. Nyt se katuu, ettei mennyt heti perjantaina päivystykseen arvioon vaan meni kolarista suoraan polttareihin. Kyllä oli tyhmästi tehty, mitäs jos kuolema ois tullut? Huomautin varovasti, että se oli polttareissa jotain 10 lääkärin kanssa, kai niistä ois joku huomannut että nyt toi kuolee. Kummityttö on kärsimystensä kanssa huomattavasti stoalaisempi, totesi vain että "Häy".

Handyman on innostunut BB:stä. Ei se sitä kai sentään katsele, mutta on uutisista ihan tohkeissaan. Se tietää kaikkien nimet ja pudonneet ja putoamisuhassa olevat ja kuka nyt on pamautellut ketäkin. Suurin ongelma tässä on se, että sitten se kertoo niitä mullekin ja nyt mäkin tiedän. Vahingossa jo möläytinkin BB-Samin ja -Justiinan harrastuksista kaverille ja nyt mulla on varmaan ikuisesti BB-entusiastin maine. Ja siis tää tuhoaa mun korkeakulttuurimaineen, jota mä oon rakentanut säilyttämällä tulostamiani teatterilippuja pöydällä jo kuukauden ja unohtamalla katsoa Diiliä (oikeesti mä en vieläkään Långstrumpin toistuvista muistutteluista huolimatta tiedä, koska Diili tulee enkä kehtaa katsoa sitä niiden nettisivulta).

5 comments:

Anonymous said...

Diilin missaus on paha virhe! Sanonpahan vaan.

BB on kyl kamala asia. Paitsi siitä draamasta haluisin lisätietoa, kun sillä yhdellä on iso ja sil toisella ei, ja lisäks sil on pinkki tukka. Siis sillä jol ei oo iso, muutenhan nää asiat pitkälti kumoais toistensa vaikutuksen. Ja sit se vulvodyniamuija, mielellään raportoikaa myös sen tilanteesta!

Pumpumkatti said...

W00t? W00t? Onko siellä joku Justiina?
Voit arvata, ettei oo tullut seurattua :D

Lettipitko said...

Mä haluan korostaa, että mä olisin saattanut kuolla!! Silloin voi traumatisoitua. Ja rintakehä on edelleen kovin kipeä, suorastaan arka.

Tarkoitus ei tosin ollut Kamelille soittaessani, että säikyttäisin, vaan yritin pummia ilmaisen lääkärintarkastuksen vakuutusta varten. Rynnin sitten sen sijaan lauantana krapulaisena privaattiin ja sain hiukan soosoota.

Elämyskameli said...

"Onko siellä joku Justiina?" Kalahtiko sittenkin kalikka?

Pyry said...

Lettipitko: Mä oisin tullu paikalle viivana jos oisin tienny että sun thorax kaipaa tsekkausta. Oon erikoistunu thorax-alueen prominentteihin maamerkkeihin.