Sunday, October 18, 2009

Riitta Väisänen

Nyt soi Kymppitonnin tididi-dittidi-tiididii-täädättää-tunnusmelodia päässä, kun huomasin laskurin pyörähtäneen yli 10000:n! Hei tänks gais! Melkein jo päätin kasvattaa väisästyyppisen kasaripehkon, onneksi kuitenkin realismi iski ja tajusin, ettei mulle kasva sellaista vaikka kuinka hyräilen. Nyt jotta saisin Kymppitonni-melodian pois päästä, alan hyräillä Champagne Supernovaa, joka on yksi parhaista korvamatokarkoituslauluista, jonkinlainen englanninkielinen Den glider in, siis. Samat haittapuolet myös paitsi että Champagne Supernova on biisinä aika paljon parempi kuin Den glider in.

Me käytiin eilen stand up -showssa Studio Pasilassa. Hyviä tyyppejä siellä oli esiintymässä ja meillä oli hauskaa. Handyman tosin eli jonkinlaisen kauhun vallassa, koska mä olin pyytänyt mukaan Handymanin salakaverin Tähden. Se on ollut jo 21 vuotta Handymanin kaveri ja mä oon nähnyt sen yhteensä ehkä 10 kertaa eli tuskin ollenkaan. Handyman käy sen kanssa syömässä tms kerran kuussa, mutta on ihan mahdottoman mustasukkainen nimenomaan just tästä kaverista, enkä mä siis oikeestaan saa nähdä sitä tai puhua sille tai olla mitenkään olemassakaan. Tää on ottanut mua suurelti päähän sen takia, että Handymanilla on kuitenkin tapana sosialisoida kaikki mun kaverit. Tähti on kuitenkin hyvä tyyppi ja sen(kin) takia mä kutsuin sen mukaan ständappiin. Käytiin vielä syömässäkin. Handyman oli yllättävän normaalin oloinen (siis "normaali" kaikkien muiden paitsi omien mittapuidensa mukaan eli siis täysin paniikissa) ja oli ihan hauska ilta. Kiitos vain osallistujille ja esiintyjille.

Mä oon nyt täysin kyllästynyt sikainfluenssaan ja etenkin viranomaisten vakuutteluihin siitä, että kyllä se vielä tulee ja aiheuttaa meille kamalan epidemian! Mä oon melko lailla vakuuttunut siitä, että viranomaistiedotteet tähtää vain siihen, että saadaan pitää pystyssä kallista ja turhaa influenssaterveysasemaa harjoituksen vuoksi ihan kiusallaan. Pistää niin vihaksi, että oon nyt vihdoin päättänyt olla ottamatta sikainfluenssarokotettakaan. Mä tiedän että tällainen päätös on pöyristyttävä ja epäinhimillinen, mutta en välitä. Olisivat hiljaa eivätkä jatkuvasti lykkäisi epidemian arvioitua puhkeamisaikaa eteenpäin, niin voisi uskoakin ja tehdä niin kuin ne sanovat. Ei kiinnosta. Jos mä kuolen rokottamattomuuteeni, niin sitten täytyy varmaan kuolla tosiaan.

3 comments:

Polaah said...

No onpa virkistävä tausta Kamelissa nykyisin! Ja onnee hei 10 000!

Sukat testikäytössä, hyvin tuntuu nukuttavan partsilla ne jalassa! (Lisäyksenä pojalla toki muutakin päällä kun villasukat)

Polaah said...

Mä katsoin muuten pikaisesti että toi vasemman reunan kuva on eduskuntatalo.

Anonymous said...

Joo, mä katoin kans! Eli siitä pieni miinus. Hyvä värimaailma kuitenki.