Tuesday, October 27, 2009

Takinkääntö

Pikainen ilmoitus, ennen kuin joku ilmoittaa mut zombie-Pelkoselle: mä päätin sittenkin ottaa sen H1N1-rokotteen, koska Handyman oli huolissaan, että mä satavuotiaan keuhkoineni tohotan menemään hautaan saakka. Myös Lettipitko oli erittäin huolissaan, oli herännyt kesken kauneusuniensa miettimään mun keuhkoja. Mutta ei huolta huomisesta, sen saa vasta viikon päästä!

7 comments:

Pyry said...

Mää pelkään enemmän testaamatonta rokotetta kuin mitään sikistä. En tajuu miks joku ottais puutteellisesti testatun rokotteen. Ja uskon, että sä oot keskivertoknasalaista suuremmassa vaarassa paskoine keuhkoinesi. Mutta en usko, että rokote on ratkaisu.

Lettipitko said...

Pyrylle tiedoksi että ei se nyt mitenkään testaamaton ole: pohjana on ihan sama rokote kuin lintuinfluenssassakin. Ainoa komponentti, joka on muuttunut, on se viruskomponentti, jolle toivotaan vastetta.

Anonymous said...

Mutta miks zombie-Pelkonen? Meidän suvussa rakkiatri tunnetaan nimellä pähkinä-Pelkonen koska hän ilmeisesti on niitä arginiiniuskovaisia. Jollain tasolla.

Mä en osaa nyt ollenkaan ottaa kantaa tähän rokoteasiaan!

Pyry said...

On ensinnäkin täyttä paskapuhetta (ja sitäpaitsi lainsäädännön vastaista sanoa viranomaisen suulla), että jokin rokote on "täysin turvallinen". Ja jakelussa oleva rokote on betaversio, perustuu varmaan johonkin juu, mutta tehosta ei kukaan tiedä mitään. Helppo punnita haittoja ja hyötyjä.

Elämyskameli said...

Määritelmä "zombie" tulee ihan täysin sen ulkonäöstä. Mä en usko että se on ollut elossa hetkeäkään koko arkkiatriajastaan. Matti Vanhasessakin on enemmän elämää.

Polaah said...

En ollutkaan huomannut tätä postausta.. Eli takinkääntö oli jo käsitelty, ookoo!

Polaah said...

Långstrump: Pähkinä-Pelkonen ja Pihinä-Pitkänen kuulostaa sukulaissieluilta!