Monday, September 19, 2011

Mainosmarinaa

Mä tiedän että mikään ei ole niin puhkikaluttu aihe kuin H&M:n mainokset, mutta silti mun on ryhdyttävä niihin. Se uusin mainostyttö on nimittäin niin kauhean kalpean ja anorektisen näköinen kuoppaposki että oikein pahaa tekee. Handyman on sanonut, että mallien ei tarvitse olla kasvoistaan kauniita, koska he ovat ammatiltaan henkareita ja se todella pitää paikkansa tän naisen kohdalla. Täti mainostaa ainakin jotain roikkuvaa neuletta ja mä sanon täti, koska se näyttää nelivitoselta. Mä en yleensä juuri kiinnitä malleihin huomiota, mutta kun tää on niin sairaalloisen kalpea, että mun sisäinen sisätautilääkäri haluaisi livauttaa sen salaatinlehden väliin pari Obsidania. Kontrasti kaameaan Lindexin muumuuhun pukeutuneeseen ihanaan ja terveen näköiseen Reese Witherspooniin naapuriabribusissa on silmiinpistävä.

Ylioppilaskirjoituksista ei ole kahtatoista vuotta ja nyt kävi niin, että mä en olisi osannut vastata kuin kahteen biologian kysymykseen ja korkeintaan kolmeen fysiikan kysymykseen. Se masentaa. Lisäksi mä järkytyin huomatessani, että monet historian kysymykset kuulostivat huomattavasti kiinnostavammilta kuin biologian kysymykset (paitsi nuijasota). Kuinka niin paljon voi unohtaa? Mä oon kyllä varma, että vaikka luin jokaisen mahdollisen biologian kurssin, en olisi 10 vuotta sittenkään osannut suoraan nimetä kahta mesipistiäistä (ellei ne nyt oo mehiläinen ja kimalainen, muita ei tuu mieleen). Mä ihailen abiturientteja. Ne tietää niin paljon asioita! Ne käyttää myös maolia eikä yritä itse muistaa vismutin suhteellista atomimassaa tai normaalin sappirakon seinämän maksimipaksuutta. Ollapa itse yhtä fiksu.

Elämyskameli suosittelee
yleissivistys

6 comments:

Ranpo said...

Kattelin tänään psykologian yo-koetta, jonka pikkubroidi kävi tekemässä. Ei käy kateeksi, onneks ne kokeet on kaukana takana. Joskaan ei niin kaukana kun kamelilla.

Pumpumkatti said...

Mä en oo uskaltanut sen koommin yo kysymyksiä katsoa, kun niistä kerran kunnialla selvisin :D
En osais enää mitään!

Pumpumkatti said...

Nyt mäkin oon vihdoin nähnyt niitä H&M mainoksia. Se malli on tosi oudon näköinen... Mikään yksittäinen piirre sen kasvoissa ei ole ruma, mutta yhdessä ne muodostaa jotenkin karmivan living dead kokonaisuuden...

Elämyskameli said...

Nyt on H&M:n mallin ulkonäkö kuvattu prikulleen oikein! Noin se juuri on. Etenkin siinä kuvassa, jossa se on pukeutunut beigeen neulekauhtanaan, se on jotenkin tosi vastenmielinen. TV-mainoksessa se näyttää ihan peruskuikelolta, kuvissa zombilta.

Anonymous said...

Mäkin oon oikein bongaamalla bongannut H&M:n mainokset, ja se muikki on kyl tosi läyhä. Jouduin bongaamalla bongaamaan, koska aiemmin kun olin nähnyt niitä niin en jotenki nähny sitä muijaa ollenkaan. Mut todellakin aneemisen kuikelon näköinen. Toisin kuin ihana Reese <3

Långstrump

Polaah said...

Mä en voi uskoa että Ranpon pikkuveli on jo abiturientti. Se nappula!? Oho.