Wednesday, September 28, 2011

Piste fi

Kiitos Handymanin, blogissa on uusi hieno piirre. Etenkin kännykällä on tuskallisen pitkäveteistä näpytellä osoiteriville koko blogspot.com-ritirimpsu, joten Handyman järjesti mulle yllätyksenä uuden osoitteen. Nykyään Elämyskamelia pääsee lukemaan näppärästi elamyskameli.fi -osoitteesta. Hurraa! Hurraa! Vielä kun saadaan sisältö hiottua mielenkiintoiseksi, niin tästä voi tulla Se Uusi Internetjuttu. Tai oikeestaan toivottavasti ei. Tää on kuitenkin mun päiväkirja.

Kuten Kummityttö eilen osuvasti totesi: "Ei oo enää kesä". Aika pimeää tuntuu olevan aamulla töihin lähtiessä, vaikka nyt vielä onneksi aurinko ehtiikin nousta ennen kuin ehtii sisälle espoolaiskolossiin puoli kahdeksaksi. Myös illalla näin seiskan maissa täytyy olla jo valot sisällä tai törmäilee esineisiin. Vuoden kiertokulun ihmettelijät voivat seurata auringon nousu- ja laskuaikoja hienosti graafisesti täältä, koska tätä varten internet on keksitty.

Elämyskameli suosittelee
ajankulun päivittely

3 comments:

Polaah said...

hienoo.fi!

Pumpumkatti said...

Sulla on liian tiukat vaatimukset sisällön suhteen! Aina voi kirjoittaa vaikkapa siitä, mitä työkavereilla oli eväänä ;)

Elämyskameli said...

Jos oliskin niin huimaa raportoitavaa niin kirjoittaisin tietty heti! Mutku mä käyn ruokalassa syömässä niin emmä tiiä niiden eväitä.