Thursday, April 11, 2013

Teinikuuntelija

Tuukka Temonen ihmetteli, kuinka Robin on voinut saada miljoona kuuntelukertaa parissa vuorokaudessa Kukapa jaksaisi samaa biisiä kuunnella monta kertaa peräkkäin. Mä oon Temosen kanssa samoilla linjoilla siitä, että tietenkin levy-yhtiö on ostanut kuuntelukertoja, ei niiden tyhmiä kannata olla. Mä en kuitenkaan pidä mahdottomana, ettäkö teinit kuuntelisivat samaa biisiä repeatilla. Vähän nolotti huomata, että viimeisen vartin aikana mä oon kuunnellut saman Samuli Putron biisin neljästi. Olen erityisen mieltynyt kohtaan, jossa sanotaan "sinä nyökkäät, sinä nyökkäät".

Me ollaan tällä hetkellä lentokentän Starbucksissa odottamassa Handymanin sukulaisia. Me tultiin etukäteen, koska vain sillä tavalla Handyman sai asennettua sähköpostiasetukset Isin Lumiaan. Monimutkaista, tiedän. Ollaan siis lähdössä Berliiniin, jee! Pitää ottaa lomakuvia.

Mä kävelen kummallisesti vasemmalla jalallani. Olen päätellyt tämän siitä, että kävelykenkä kuin kävelykenkä hinaa vasemman jalan sukan varpaisiin jo lyhyellä 100 metrin matkalla. Kyseessä on se vähemmän vaivainen jalka, joka ei siis ajoittain aiheuta mulle silmitöntä särkyä ja tuskaa. Tämä ongelma on mulla ollut jo muutaman vuoden ajan ja olen pohtinut sen johtuvan siitä, että mun jalat on eri kokoiset ja kengät siis jaloista katsoen erilaiset, mutta tätä samaa kiusaa tapahtuu kenkäparista toiseen ja toki kengän kokokin vaihtelee joitain millejä sinne tänne. On varsin ärsyttävää joutua nykimään sukkaa jatkuvasti. Jos joskus löytöihin kenkäparin, joka ei tätä tee, ostaisin useamman kerralla. Tätä ei kenkäostoksilla pysty testaamaan, koska kaupassa ei pysty kävelemään tarpeeksi pitkään. Muita samasta ongelmasta kärsiviä en ole tavannut. Pitäisikö mun mennä kävelyopetukseen?

Elämyskameli suosittelee
Mä olen siinä nuorena kuin nurmet on

4 comments:

Ranpo said...

Mä kyllä uskaltaisin väittää, et vika on sukissa, eikä kengissä/jaloissa! Mulla tekee nimittäin samaa joillain tietyillä sukilla. Kokeile vaihtaa välillä!

Elämyskameli said...

Tusee! Mulla on aiemmin ohuemman sukan käyttäminen auttanut, mutta nyt ei enää uusissa kengissä siitäkään ole apua.

hanna said...

joo mulla on kanssa ollu tiettyjen sukkien kanssa ongelmaa. siksi oon ruvennu käyttämään villasukkia ainoostaan. meetkö taas ulkomaille :)?

Anonymous said...

Mä sanoisin et laita polvisukat. Jos ohuet riittää niin nylon-polvisukat, saleen e valu, eikä myöskään jää inhoja painaumia nilkkoihin. Todnäk paksummatkin polvisukat ajais saman asian.

LLå