Wednesday, November 26, 2008

Lisää koipiläppää

Handyman kävi siis Takakarhulla, mikä kestikin aikalaiskuvausten perusteella 2,5 h! Ei oo siis kovin tehokasta tuo privaattitoiminta - kyllä mä nopeammin yhden nilkan hoitaisin, vaikka rtg-kuva otetaankin meillä ihan toisella puolella kaupunkia. No lopputulos oli kuitenkin huojentava: ei murtumia. Handyman meni reippaasti töihinkin juttelemaan ruotsalaisten kanssa puhelimessa lääkärikäynnin jälkeen. Vielä jalka on vähän turvoksissa, mutta ei tuo näytä edes ontuvan.

Mullekin kävi tänään äksidentti kun viilsin veitsellä sormeeni leipää leikatessani. Pirulainen vuotaa vieläkin! Mut ehkä mä selviän.

Mä näin tänään töissä viiden päivän ikäisen vauvan! Se oli kyllä hurjan pikkuinen ja ihan punainen ja ryppyinen. Ihan omat jutut sillä näytti olevan, haroi nyrkillään ilmaa ja availi suutaan. Kovin paljon semmoiseen ei kontaktia saa, mutta onhan nyt semmoinen varsin ältsisuloinen. Nyt sitten vain odottelemaan Yläkerran vauvauutisia. Eilen tuo kohtulainen suvaitsi ensimmäistä kertaa ilmoittaa elonmerkkejä myös kummitädilleen työntämällä takapuoltaan siten, että Porkkiksen vatsanpeitteiden läpi näki möyrintää. Aika vänkää!

No comments: