Tuesday, April 28, 2009

Yhtiökokous

Tultiin juuri taloyhtiön yhtiökokouksesta. Handyman oli ihan tulessa ja herkkänä, koska sehän on ollut tän taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja siitä lähtien, kun tällä taloyhtiöllä on ollut oikea hallitus ja sillä puheenjohtaja. Nyt sitten Handyman luopuu tästä toimestaan, koska a) se on ihan paska homma ja b) me muutetaan pois täältä eikä olla enää osakkaita. Kokous meni ihan mukavasti, mummot oli aika herttaisia. Ainoa tunnelman latistaja oli kokouksen lopussa Handymanille mäkättämään tullut nuori nainen, joka halusi marista jostain pari vuotta sitten ostetuista tuoleista että kuinka ne voivat olla niin kamalia ja kalliitakin varmaan olivat ja nyt pitää saada kirjallinen selvitys niistä mööpeleistä. Handy siihen vain, että sorry love, ne ei oo julkista tietoa. Pus! Mutta tietysti sitä ottaa nyt päähän, että pitikin tulla nurisemalla pilaamaan hyvä fiilis.

Vähän on nyt masu kipristeleväinen, koska huomenna myydään tää asunto. Klo 15 on treffit Hakaniemessä ostajien edustajan kanssa. Ne meidän ostajathan ei siis ole edes ikinä nähneet tätä kämppää, kun olivat lähettäneet jonkun broidin tätä katsomaan ja nyt kaupoille tulee jommankumman isä. Ne on kyllä aika hermoheikkoja, kun esim. halusivat muutoksia kauppakirjaan: jos myyjästä johtuvasta syystä muutto viivästyy, niin myyjän pitää maksaa ostajalle 1000 euroa viikossa. Alun perin kauppakirjassa oli 800 euroa. Siis aivan järjetön marina ja ihan kuin se 200 euroa jotenkin nopeuttaisi meidän muuttoa! No eipä tarvii meidän asua niiden kanssa samassa taloyhtiössä, hyvä onkin.

Kisut siirtyivät yhdellä päivällä ja tulevat vasta huomenna. Tähän mennessä on selvinnyt, että ne syövät vain kastikeruokia, toiselle kisulle pitää laittaa silmätippoja kolmasti päivässä ja toisen takakarvoihin tarttuu tavaraa hiekkalaatikkokäyntien jälkeen. Eivät kuulemma riehu öisin tai kaada kukkia, mutta uskon vasta kun näen. Se mua hirvittää, että niiden mukana tulee kynsisakset joita voi "ehkä" tarvita. Mä en osaa ees omia kynsiäni leikata kunnolla! Voi kamala.

4 comments:

Polaah said...

Kisunhoito kuulostaa vaativalta! Onneksi handy on innokas kisunhoitaja. Ja onnea puheenjohtajuuden päättymisestä Handylle, pitää nyt vaan olla tarkkana ettei joudu samoihin hommiin uudessa kodissa!!

Word verification: sugror, vähänniinku sugrör joka on pilli eikö niin!? Vappumainen sana.

Anonymous said...

Kuulostaa kyl ultimate rasittavilta ne ostajat! Pälärein sopimusmuutos ever.

Raportoi sit kisujen kotiutumisesta! Veikkaus pystyyn: mitä tuhoa kisut saa aikaan? Luulen että yhet kuset ja pieni raapimatuho, mutta ei kiintokalusteisiin.

Rami Lindström said...

Mun veikkaus on että kisut saa aikaan lähinnä rytmihäiriöitä pyöriessään ympäri kämppää kakkakokkareiden roikkuessa peräkarvoista. Todelliset tuhot jäänee.

Elämyskameli said...

Ensimmäinen kisu-related munaus: kisukuski soittelee, että nyt sopisi tulla auttamaan kantamisessa. Handyman menee alaovelle ja unohtaa kännykän yläkertaan. Puhelin soi, kisukuski kyselee että missä mies kuppaa. Sanon että siellähän se. Kisukuski varmistaa osoitteen, joka onkin oikea mutta vasta kolmen viikon päästä. Sanon, että toistaiseksi ollaan vielä Itä-Suomessa. Kisukuski kehottaa hakemaan Handymanin kytikseltä takaisin yläkertaan.