Monday, April 6, 2009

Pakuilua

Nyt on Långstrumpin keittiö purettu siinä määrin kuin sen purku on mahdollista amatööri- ja Handyman-voimin. Tänään käytiin Långstrumpin kanssa vielä katselemassa, kun Handyman hajotti irrotetut keittiön kaapit osiin. Niitä naulaisia osia oli sitten koko olohuone täynnä. Joku meistä sai sitten megaidean, että viedäänkin ne laudat ym. osaset jo tänään Sortti-asemalle, vuokrataan pakuovelle.com! Handyman valjastettiin soittamaan pakuovelle.comille, koska Handyman on mies. Kesken puhelun mies sai aivopierun ja ilmoitti, että "Täältä tulee Elämyskameli ajamaan." Niinpä me sitten lähdettiin Långstrumpin kanssa hakemaan pakuovelle.comia Stadikalta ja Handyman jäi kantamaan rakennusjätettä alakertaan.

No tietenkään mä en ollut ikinä ennen ajanut pakua enkä Citroënia, kuka muka on? Alkuun mä olin panikoinut sitä, että siinähän on käsivaihteet. Turns out se ei ookaan mitenkään vaikeinta pakun ajamisessa vaan tää nimenomainen Jumpperi oli vielä aivan valtavan suuri ja viime ohjeistuksekseen pakuovelle.comin "Eetu" sitten sai sekä mut että Långstrumpin paniikkiin toteamalla, että "muistat sitten vaan että siinä on pitkä akseliväli". Koko matka Långstrumpin kämpälle me aprikoitiin, että mikähän se akseliväli mahtaa olla ja miten se nyt pitää muistaa. Perillä piti ajaa viehättävästä kalliolaisesta ajoportista sisään toki kalliolaisia pysäköityjä autoja varoen, lastata kamat kyytiin ja peruuttaa ulos siitä samasta viehättävästä kalliolaisesta ajoportista yksisuuntaiselle kadulle, jonka molemmat partaat oli kehystetty pysäköidyin autoin, ensimmäisellä uhripaikalla söpönen Honda Jazz ja minähän en Hondaa halua teloa. Se peruuttaminen oli varmaankin hirveintä mitä mä oon ikinä joutunut tekemään. Ja mä oon joutunut kaivamaan 30 vuotta vanhan leikkausliinan mummon nivusesta.

Kun tästä järkytyksestä oli selvitty, piti ajaa pakuovelle.com Sortti-asemalle. Lähes kaikki huolet oli pois pyyhitty, kun sinne päästiin! Siellä oli aivan hypnoottisia muusshaimia ja murskaimia ja sinne sai heittää jätettä muusshattavaksi! Meillä oli lähinnä puujätettä ja siinä puujäteastioiden maastossa oli ihastuttava kaadetun puun tuoksu. Se on kyllä yksi kauneimmista tuoksuista mitä on. Tosin tässä vaiheessa mä olin jo niin euforiassa, että olisin ehkä luonnehtinut sen leikkausliinankin tuoksua "persoonallisen jännäksi".

Kun pakuovelle.comiin oli lopuksi tankattu 2,45 euron edestä dieseliä ja koko Citroën palautettu makoilemaan Stadionin kentälle, mentiin vielä Handymanin ja Långstrumpin kanssa Karhupuiston kiinalaiseen syömään ja Långstrumpin kanssa lopetettiin elämyksellinen päivä uuteen elämykseen - paistettuihin nuudeleihin. Että ne olikin hyviä! Mä en oo koskaan ennen maistanut, mutta oli kyllä herkkua. Karhupuiston kiinalaisessa on myös erittäin edullista ja ilahduttavan töykeä palvelu. Ehkä Helsingin paras kiinalainen.

Koko action-packed illasta mulla ei oo enää muuta sanottavaa kuin että pakuovelle.com on paska lafka syistä, joita en jaksa lähteä erittelemään (kamaan, on myöhä!) ja suosittelen lukijoitani välttämään sitä kuin ruttoa. Mieluummin kehotan olemaan yhteydessä legendaariseen PakuMikkoon, joka ajaa pakuaan itse ja vielä käyttäytyy erittäin ystävällisesti ja kannustavasti, jos tilaaja on pakannut edes osan tavaroista ennen muuttopäivää. Kokemusta on.

4 comments:

Anonymous said...

Eilinen oli kyllä todella elämysrikas! Affekti oli pulleimmillaan. Maximum respect Kamelille onnistuneesta ajosta, jo kyydissä olo oli stressaavinta pitkään aikaan.

Pyry said...

1) pakuovelle.com suoritti velvoitteensa 100% sopimuksen mukaan eli heidän toiminnastaan ei ole valittamista
2) jos ei oltais lähetetty hameväkeä hakemaan pakua ei oltais saatu kamoja alas ja koko homma olis kuivunu kasaan ennen alkuaan
3) pakumikot ja mediverkot ja muut on ihan hyviä, mutta ne pitää buukata viikkoja etukäteen. nyt saatiin auto tunnin varoitusajalla.
4) pakua päästään ajelemaan taas Långstrumpin muutossa

Katjn said...

Ja jos ei PakuMikkoa onnistu saamaan niin ainahan on MikroMikko.

Pumpumkatti said...

Mä ainakin mieluummin kaivaisin sen 30 vuotta vanhan leikkausliinan mummon nivusesta kuin peruuttaisin jotain pakua. Peruuttaminen ei vaan oo luonnollista!

(word verification: ovencent - melkein uunin tuoksu :)