Sunday, April 19, 2009

Asuntobisnekset

Maaliskuun alussa roihahti asuntokuume. Tuolloin en kuitenkaan uskonut, että se olisi johtanut mihinkään. Hyväksi onneksi kuitenkin tuo oli tarttuvaa laatua ja hiljalleen alkoi Handymankin miettiä muuttoa. Kuume nousi toiseen potenssiin, kun netistä löytyi täydellinen asunto täydellisestä paikasta. Laitettiin Vuosaari myyntiin ja apokalyptisestä lamasta johtuen tarjouksia tuli vasta 2 vrk ensinäytön jälkeen. Tarjous on hyväksytty ja kaupat tehtäneen viikon päästä. Uudesta kämpästäkin meidän tarjous hyväksyttiin, siitä kaupat tehdään huomenna. Ehdittiin kahden asunnon loukussakin olla nelisen tuntia. Sellainen tilannehan on tosi vaarallinen näin lama-aikaan.

Innostus on huipussaan. Muuttopäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta eiköhän se jonnekin tuonne toukokuun puoliväliin järjesty. Samoihin aikoihin saadaan aloitettua uusia harrastuksia - sunnuntaiaamuisin idässä alkaa vauvauinnit Porkkiksen ja Kummitytön kanssa ja muina soveltuvina päivinä vesijuoksu Uimastadionilla Långstrumpin suvun kanssa. Aika märkiä harrastuksia.

7 comments:

Pyry said...

Mulla ei ollut mitään kuumetta! Tyrmäsin vaan pari viikkoa toinen toistaan typerämpiä idiksiä. Samalla tein sen virheen, että kerroin aina mikä kämpässä on vikana. Tästä vikalistasta väännettiin peilikuva josta kameli sai eräänlaisen speksin etsittävälle asunnolle. Puhuin siis itseni pussiin.

Polaah said...

Onks mullekin sovittu jotain vesijuoksua vai oonko outsideri tästä vaikka Långstrumpin sukua ollaan? Ilmeisesti en kyllä ehkä oo just kohderyhmää.

Mut tervetuloa hoodeille, mahtavaa!!! :)

Elämyskameli said...

Asiasta on sovittu nuoremman sukuhaaran kanssa, mutta eiköhän sinne muutkin sukulaiset oo tervetulleita.

Pumpumkatti said...

Jännää, uusi kotikolo! Onnea hyvistä kaupoista! (tietty oletan että teitte hyvät kaupat)

Pyry said...

missä päivitykset? Kansa vaati kamelin päätä vadille!

Polaah said...

kansa vaatii vatia kamelin päälle!

Anonymous said...

Kansa vaatii!