Tuesday, February 9, 2010

Maitoa

Mä oon taas huomannut, että maito on hyvää. Ennen muinoin mun mielestä maito oli ainoa juoma, jota saattoi juoda reippaan ulkokävelyn jälkeen. Sittemmin löysin veden ja limsan ja Handymanin, jonka mielestä aikuinen nisäkäs ei maitoa juo. Tunnetusti Handyman on tietysti väärässä. Nyt mä oon taas alkanut juoda maitoa, joka on oikein hyvää, kunhan se on rasvatonta. Muu maito maistuu kummalta. Maito on paikallaan myös ruoanlaitossa, esim puurossa. Ihan vinkiksi vain.

Muiden ihmisten horinoita on joskus mielenkiintoista kuunnella (paitsi viran puolesta tai jos ne on tylsiä). Eilen bussissa mummeli oli kovin otettu kuskin kohteliaasta tervehdyksestä ja hymystä ja kysyi, että mistä päin kuski mahtaa olla Hakaniemeen tullut: "Kaukoidästä? Vai Vaasasta?" Kuski vastasi että Virosta ja tämähän mummoa ilahdutti: "Sen mä olisin arvannut seuraavaksi!" Tänään odottelin liikennevilinään hermostunutta Schenkerin kuskina työskentelevää nuorta maalaispoikaa alakerran bussipysäkillä ja salakuuntelin siinä huvikseni toisen odottajan, keski-ikäisen naisen, puhelinkeskustelua: "Siis mä en YMMÄRRÄ et miks pitäis ostaa LENKKARIT helmikuussa! Mä en todella-kaan osta sulle lenkkareita. Ainakaan kalliita. Mistä niitä voiskaan ostaa? Ai Andiamosta. Mä en tuskin (sic) tule Andiamoon! Jos sä tarviit lenkkareita niin ostetaan sulle halvat sit huhtikuussa. Siis todellakaan mä en osta sulle jotain kuudenkympin lenkkareita! Mari! Mihin sä TARVIIT lenkkareita?" Sääli että Mari oli Suutarilassa asti, joten en kuullut ihkuu teiniselitystä. Mä olin kyl täysin Marin puolella. Mut tuota keskustelua kuunnellessani olin taas niin onnellinen, että Handyman pelkää raskaana olevia naisia eikä halua semmoisia kotiinsa.

Elämyskameli suosittelee
rasvaton luomumaito ja D-vitamiinipilleri

5 comments:

Anonymous said...

Mä komppaan kyl Handymania täs maitoasiassa: se ei todellakaan oo aikuiselle tarkoitettu tuote! Laktoosi-intoleranssihan on ihmisellä normaali ominaisuus joka vaan pervoilta länsimaisilta ihmisiltä puuttuu, kun ne luonnottomasti juo sitä maitoa kuitenki. Eikö tää opittu jo IFAsta.

Anonymous said...

Niin ja mä oisin kans taipuvainen uskomaan et Mari tod piste tarttee ne lenkkarit, eikä kuuskybää oo paljon, hei haloo.

Pyry said...

Sori offtopic, mutta mua on vaivannut tämmöinen Tietoturvaviikon teemaan liittyvä juttu.

1) Muija ottaa itestään arveluttavan kuvan
2) tuuppaa sen hetken mielijohteesta galtsuun
3) tulee pian toisiin aatoksiin
4) kuva jää tietty kuitenkin imppernettiin ikuisiksi ajoiksi

ja sit alkaa wtf-osuus:

5) muija esittelee tapauksensa lehdistölle opettavaisena tarinana
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/13-vuotiaan+tyt%C3%B6n+viettelykuva+kopioitiin+verkossa+luvatta/1135252732037
6) artikkelin perusteella kuka tahansa pervertikko löytää kuvan noin sekunnin googlettamisella

Ottakaa kantaa!

Elämyskameli said...

Mut maito on hyvän makuista ja maidosta saa helposti kalsiumia. Mä en rupee mitään luita kaluumaan kalsiumini saadakseni, ei se mun vika oo että mä oon mutantti laktoositolerantti. Enemmän luonnollista sitä paitsi on juoda maito maitona kuin jalostaa siitä esim. jäätelöä tai juustoa, ei niin muutkaan nisäkkäät tee.

Ja siis tosiaan Mari tarvii ne lenkkarit. Kyllä se lumi sulaa. Ja jos hyvät lenkkarit maksaa 60 e niin sit ne maksaa sen. Mutsi sitä paitsi oli menossa duunista himaan vasta kuuden jälkeen, kandeis pyytää palkkaa sit kans!

Anonymous said...

Emmä mihinkään luonnollisuuteen halua nyt vedota, mä vaan paheksun!

Ja Pyryn offtopic-keskusteluun: joo onhan toi kohtuu vatia, mut toisaalta muikki on 13, mitä voi odottaa. Tulee mieleen mahtikeskustelu radiossa aiheesta Facebook, joltain asiantuntijalta (villi veikkaus, J.J.J. Kasvi tai Petteri Järvinen, koska eihän muita asiantuntijoita oo), kysyttiin et mites tää tietoturva, eiks oo näin, että jos sulkee fb-tilinsä niin ne seinäkirjoitukset ym ei katoa sielt kuitenkaan? No daa, jos sä lopetat sun faksilinjan niin katoaako sun lähettämät faksit??! (puhuakseni kieltä jota tollainen toimittaja todennäköisemmin tajuaa, eihän faksia nyt kukaan oo käyttäny sitten 90-luvun. Paitsi Venäjällä!)