Friday, October 15, 2010

Mämmäri

"Kiva on blogia kirjoittaa, kun on avaimet hissikuilussa", sanoo vanha kansa. Harvaan munaukseen tarvitaan niin paljon urpoutta kuin avainten pudottamiseen hissikuiluun. Aika tyhmää on pudottaa ne kaivoonkin, mutta silloin ei sentään joudu surkeana istumaan rappukäytävässä, kun ei pääse rappuun edes sisään. Kyllä tänään olisi toivonut, että olisi aina taskussa teleskooppimagneetti, kuten kaikilla viksuilla miehillä.

Handyman sai vihdoinkin jo pitkään ruinaamansa telkkarin. Se on meidän kämppään liian iso, mutta ihan söpö valkoisine reunoineen. Kisut eivät ole juuri siitä kiinnostuneita, mutta ne on ihan haltioissaan sen pahvilaatikosta. Pystyyn nostettuna sen päällä on hauska tassutella ja lappeellaan sinne on ratkiriemukasta ryömiä sisään. Muita hauskoja leikkejä on Supi-sukkapidikkeen työntely ympäri kämppää ja ennen kaikkea lumoavan neuletyöstä roikkuvan neulomisen tahdissa tanssivan langanpään tappaminen.

Tänään tuli ensi-iltaan Despicable Me! Ihan helmee. Mä oon oottanut sitä jo pari kuukautta. Piti mennä leffaan jo tänään, mutta lomakuvakisa painaa päälle huomenna ja elokuvaseuralaiseksi ilmoittautunut Handyman hioo lomakuvakisaesitystä. Ehkä ensi viikolla sitten päästään katsomaan pieniä keltaisia animaatiokakkaroita.

Elämyskameli suosittelee
teleskooppimagneetti

2 comments:

Polaah said...

Kamelilla on nyt oikea munausten sarja meneillään.

Anonymous said...

niin. munaukset on kiusallisia. ite en oo ehtiny munailla, koska oon nukkunu niin paljon. parina viime päivänä oon nukkunu sen 16 tuntia ja ollu hereillä 8.