Monday, March 7, 2011

Google Docs

Google Docs on mainio systeemi. Meillä ei ole Officea, joka on vaivainen ja siinä on ärsyttävä klemmari. OpenOffice meillä on, mutta se on aika hidas ja mä en oikein luota sen yhteensopivuuteen minkään kanssa. Google Docs toimii kaikkialla ja sillä tehtyjä esityksiä voi tuunata kaikkialla. Mä innostuin jälleen tekemään Google Docsilla esityksiä, kun oon menossa Lettipitkon maahanmuuttajalääkärikurssille luennoimaan ensi perjantaina. Yllättäen mä innostuin siinä määrin, että tein esitykseni (3 kpl) valmiiksi jo eilen. Mä oon aika ylpeä itsestäni, että en jättänyt juttua viime tippaan vaan nyt on aikaa hioa niitä paremman näköisiksi (mielenkiintoisia niistä ei saa).

Lankomies oli ostanut tiedottomassa tilassa Tempur-tyynyn, joka on jäänyt käyttämättä. Tuli tämä puheeksi ja mä sain sen tyynyn. Mä nukuin viime yönä ekaa kertaa pää Tempur-tyynyllä ja se olikin erinomaisen hyvä tyyny. Mulla on ollut aiemmin käytössä Ikean vanha wannabe-tempur, joka oli myös hyvä, muttei mitään tähän verrattuna. Pää oli kuin pumpulilla, niska suorassa ja uni syvää. Vaikka mä nukun kyljelläni, ei korvakaan mennyt ikävästi lyttyyn tai punehtunut. Tyyny ei hiostanutkaan lainkaan. Seuraava sänky tai ainakin sen patja on meillä varmaan Tempurin tekemä sekin, tuhlinkimiehiä kun ollaan. Niin hyvää on niiden nasa-foam.

Mä oon taas innostunut seuraamaan auringon nousu- ja laskuaikoja. Jo nyt aurinko nousee seiskalta eli siinä vaiheessa kun mä viimeistään nousen ratikkaan. Jo parin viikon päästä aurinko nousee ennen puoli seitsemää, jolloin mä yleensä nousen sängystä. Ja kahden viikon päästä on jo kevätpäiväntasauskin! Oi onnea.

Elämyskameli suosittelee
Sunrise, sunset (vähänkö se biisi alkoi soimaan päässä)

11 comments:

Anonymous said...

jaa, toi tempur kuulostaa hyvältä! mäkin oon jo pidempään miettiny että pitäs ostaa uusi tyyny. tällähetkellä on käytössä kodin anttilan koristetyyny -versio. nyt kun on niitä kaikkia jyvä tyynyjä ym, ni aattelin että voisin mennä eesti markettiin, ostaa tattaria isolla rahalla (joka on siellä halpaa) ja tehä niistä tyynyn. oon muuteski innostunu näistä tee se itse kokeiluista. kohta voisin esim. tehä vähä sähkötöitä tai vaikka poppanataidetta.

Anonymous said...

Jos on tommosia fiiliksiä niin olisit hyödyks ja menisit töihin!

Luulin, että heitit tyynyn roskiin mutta näköjään säästitkin sen jonkinlaisena voitonmerkkinä.

Pyry said...

Siis tarkoitin tietysti koristetyynyä!

Anonymous said...

Office on vähän niinku demokratia: ehkä kuitenkin vähiten huono vaihtoehto.

Mä kannustan Tempur-tyynyn hankintaan, se on ihan loistava! Enkö mä oo hehkuttanu sitä Kamelille? Jos toi kun korva ei puudu, niin ei kääntyile ja heräile koko ajan.

Pyry said...

MS Office on kuin visvasyylän ja lapamadon sekoitus: aivan perseestä kaikin tavoin.

Elämyskameli said...

Tempur-tyyny on kahden yön kokemuksella uskomattoman hyvä. Jos Lankomies haluaa kaiken tämän hehkutuksen jälkeen sen takaisin, niin mä ostan saman tien uuden.

Mä en jotenkin tykkää siitä Officesta. Se kaatuu aina kun mä yritän käyttää sitä ja koska mun ekselöintitarpeet ei oo niin kovin intensiivisiä, mä en tarvii kovin ekstensiivistä ekselöintiympäristöä.

Anonymous said...

kuka on toinen törkeä anonymous!!! ??? syötän sulle tyynyn seuraavaksi:)!!!

Lettipitko said...

Hei, mie oon ihan kännissä keskellä työpäivää! Pistäkääpä paremmaksi tempurinpurijat ja anonymoussit!

Kyllä tää tutkimus on hienoo.

Anonymous said...

hyvä lettipitko!!! mäkin joskus sillon hamassa muinaisuudessa työssä ollessani ryypiskelin pomoni kanssa aina välillä työpäivän iloksi.

Lettipitko said...

Tuli kyllä myös nopee lasku. Tosin parempi reissata Ruåtsiin selvinpäin. Ettei tule vahinkoja matkalla.

Pumpumkatti said...

Mua kyllä Tempur hiostaa. Usein herään niskahiukset kosteena (thanks for sharing ;) tai sit on jo vaihdevuodet tulossa...
Myös Hemtexin wannabe-tempur oli hyvä, eikä hiostanut, mutta lössähti parissa vuodessa. Toivon aidon kestävän paremmin.