Thursday, March 17, 2011

Tunaripäivä

Me saatiin siis joululahjaksi leffalippuja, jotka pitää käyttää vappuun mennessä. Koska King's Speech ja Hella W eivät riittäneet tuhoamaan niitä kaikkia, huomenna mennään taas. Ja koska oli niitä lahjalippuja, niin pitää ihan paikan päällä käydä lunastamassa. Huomenna on niin kiirusta ennen näytöstä, että piti mennä tänään. Tänään siellä oli joku megaboonuspäivä ja sen takia Kinopalatsi oli ihan täynnä väkeä. Pitkäkään jonottaminen esim. Tennarissa peruspäivänä ei oo raskasta, koska teinit osaa jonottaa, ne tietää mitä haluaa. Tänään siellä oli halvan leffan perässä kaiken maailman keski-ikäisiä, jotka hengaili siinä luukulla kyselemässä, että minkälaisia leffoja teillä on tarjolla. Ai että australialaista parisuhdedraamaa? Entä toi Jogi-karhu, millainens leffa se on? Hermo meinas mennä.

Huomenna on jälleen mamukurssin opetus ja sitä varten mä oon tehnyt tänään muhkean kuvapakkauksen, 111 slidee pääasiassa kuvia. Siinä meni koko ilta. No nytpä on (melkein) valmis esitys melkein mihin tahansa. Jos mä en saa murska-arvosteluja, niin toivottavasti pääsen seuraavallekin Lettiksen kurssille kuviani esittelemään. On ainakin show valmiina.

Kisut on lähdössä ensi kuun puolivälissä. Mua alkoi kovasti surustuttaa, kun Handyman huomautti, että tää on todennäköisesti viimeinen kerta ikinä, kun mä nään niitä. Ne on niin hyvää porukkaa! Voi harmitus.

Elämyskameli suosittelee
teinien kanssa jonotus

5 comments:

Lettipitko said...

Lettis ei varmaan enää vetele jatkossa näitä kursseja, että sitä on turhaa toivoa. ehkä sä pääset mun seuraajan kurssille!

Rami Lindström said...

Kyllä teille nyt pitää saada omia kisuja, että reportaasit saa jatkua.

Anonymous said...

voi ei, miksi näät kisut viimestä kertaa??? eko-ekko yrittää autta sua eroahdistuksen hoidossa. voitte antaa toisillenne vertaistukea.

toi on niin faktaa keski-ikäsistä jonottajista! teinit osaa olla jonossa, ja hoitaa asiansa. just olin vkl saiturin pörssissä jonossa kassalla, ja pappa enkäs jäähdytysnesteineen mun eteen kyselemään myyjältä jotain ja jäi sitte siihen samalla maksamaan ostoksiaan.. myyjä ei sanonu mitänn. taas kohtelianin sanakääntein kerroin papalle samat asiat kun sokoksen hissimuijalle.

Anonymous said...

Go anonymous! Papan kurmuuttaminen rules ookoo.

Toi on kyl niin totta, et nuoriso on tottunu tälläsiin urbaanin elämän ilmiöihin kuten jonottamiseen. Joka ikinen kerta, kun esim. ruokakaupassa jonottaessa käy niin, että jonon viereen avataan toinen kassa, niin eikö joku mamma oo sieltä jonon hänniltä ryysäämässä siihen uuden jonon keulille. Jos nää mammat haluaa jotain "nopeat syö hitaat" -menttaliteettia tähän yhteiskuntaan, niin bring it on, mutta ei se välttämättä niiden edun mukaista oo.

Elämyskameli said...

Handyman totesi, että nää kisut ei oo ihan pentuja ja jos ne menee ulkomaille vuosiksi, niin ne ei ehkä tuu enää elävinä takaisin. Nyyh. Onneksi BB-Exxo lohduttaa!

Mua naurattaa ajatus keski-ikäisistä tanttaroista ja mummeleista Bring it on -leffan castina!