Thursday, March 10, 2011

Kampurilla kuultua

Mä olin tänään taas kampaajalla (jotenkin tuntuu siltä, että mun elämä on niin tylsää, että mun pitää raportoida tänne joka kampaajakäynti). Aiemmin en ole ikinä lukenut siellä mitään, koska essussa ei ole käsireikiä. Tänään kuitenkin kampaaja toi mulle luettavaksi Seiskan ja Glorian. Koska Gloria on ihan kamala lehti, valitsin Seiskan, jossa esiteltiin perinpohjaisesti Tuksun häät. Se oli ihan upea lehti! Tuksun häät ei niin hirveästi kiinnostaneet, mutta sitäkin enemmän Oscar-puvut ja ennen kaikkia lukijanposti julkkiksille. Paras viesti oli osoitettu Sirkka Mertalalle (onko se muka julkkis?). Ensin Sirkkaa kehuttiin upeaksi naiseksi ja sitten todettiin, että Sirkan hiihtoharrastus on hieno asia ja sen takia Sirkka on hyvä esikuva Suomen nuorisolle (sic!). Toivottiinpa vielä, että Sirkka löytäisi pian kaverin hiihtoladulle. Hieno viesti kerta kaikkiaan. Mä haluisin tavata sen nuoren, joka pitää entisen pääministerin entistä viisikymppistä hoitoa esikuvanaan. Mua ei lasketa, koska mä en oo nuori.

Kampaajalla on aina päällä Radio Nova ja se onkin hyvä muistutus 1,5 kk:n välein siitä, miksi mä en ikinä muulloin kuuntele Radio Novaa. Studioon soitti naisihminen, koska halusi antaa liikennetiedotteen. Tiedote oli se, että nyt olisi autoilijoiden syytä ajaa hiljempaa, jotta eivät roiskisi kuraa jalankulkijoiden päälle. Tähän juontaja tokaisi aiheellisesti, että jalankulkijakin voi vaikuttaa kuran lentämiseen päällensä valitsemalla jalkakäytävän puolen huolellisesti ja välttämällä suuren kuralätäkön viereen parkkeeraamista. Muija melkein suuttui, koska se ei ole jalankulkijan asia. Mahtavaa viihdettä!

Mahtava viihdepläjäys oli myös tämänpäiväinen taloyhtiön yhtiökokous. Istuttiin kaksi tuntia ja ainoa päätös oli siirtää kaikki päätettävät asiat ylimääräiseen yhtiökokoukseen parin kuukaudenpäähän. Reissu ei kuitenkaan ollut turha, koska Handyman valittiin uudelle hallitus- ja puheenjohtajakaudelle.  Onnea hallitusjyrälle!

Elämyskameli suosittelee
Sirkka Mertala ja hiihtoharrastus

4 comments:

Anonymous said...

jännitystä elämään saa ostamalla uuden suihkugeelin, puhumalla sen oston jännittävyydestä uimahallissa suureen ääneen ja toteamalla, että hankit just jännitystä elämään ostamalla uuden jännittävän suihkugeelin. sitte akat kommentoi että onpa sulla köyhä elämä. sitte voitki vittuilla akoille ja saat äksöniä ja voit kertoo siitä kavereille. näin mä oon tehny.

toinen asia: en voi kuunneela radiosta about muuta kun klassista kanava kun en kestä mitään juontajia.

Anonymous said...

Eiks uusimmas Suosikissa ollu megajullari Sirkasta?

Anonymous said...

mä tosiaan huomaan, että oon tullu vanhaksi! toi sirkka-ilmiö ylittää mun käsityskyvyn. en ymmärrä enää nuorisoo, jos ne kerran fanaa sirkkaa.

Anonymous said...

No mut toisaalta ne luulee myös legginssejä housuiks.