Sunday, October 9, 2011

Matlock

Handymanin soittoääni Matlockin tunnari on soinut täällä koko illan, koska joku oletettu huijari on laittanut sen Nettiauton ilmoitukseen puhelinnumeroksi. Huijariksi häntä on epäiltävä siksi, että hän on muka myymässä kuusi vuotta vanhaa kolmossarjan Bemaria kuudella tonnilla eli alle puoleen hintaan. Vaikka tarjous on kovin epäilyttävä, niin se on kuitenkin sen verran houkutteleva, että juipit ympäri Suomen soittelee Handymanille taukoamatta. Handyman yrittää olla cool ja puhua niille kuin kaveri (yhdelle se sanoi, että "palataan!"). Lisäksi se suuttuu mulle, kun mä yritän sanoa sille, että se voisi turista vähemmän ja selittää ostajille enemmän, ettei puhelinnumero liity autoon mitenkään.

Elämyskameli suosittelee
puhelimen pitäminen äänettömällä

5 comments:

Polaah said...

Palataan! Jos se onkin Handyn ovela keino hankkia satunnaisia soittelututtuja ympäri Suomea.. Heitä, joiden kanssa voi turista vanteista, karvanopista ja alustan massauksesta.

Anonymous said...

Miähet! Just tyypillistä. "Palataan" :D

Ja Polaah: alustan massaus?! Mitvit? Onko toi jotain general lande knowledgea?! Arvaan että liittyy johonki tuunaukseen. Aihepiiristä päättelin!

Pumpumkatti said...

Vain Handyman voi toimia noin :D
(eli ei voi sanoa "Miehet!")

Pyry said...

Haters gonna hate... Mut mää oon cooliusmiäs!

PS hyvä että kerrankin kerrotaan tarpeeksi Handymanista (tosin vähän negatiivisessa valossa, mutta kuitenkin)!

Polaah said...

LPi: Ilman niitä kaikkia autojansa rassaavia ex-poikaystäviä landella mäkään en tietäisi siitä mitään.